'Estetiğim yok' diyen fenomen Rachel Araz'ın estetiksiz fotoğrafı ortaya çıktı

Son dönemin dikkat çeken isimlerinden sosyal medya fenomeni Rachel Araz Kiresepi'nin eski fotoğrafı ortaya çıktı. 'Hiç estetiğim yok' diyen Araz'ın estetiksiz hali görenleri şoke etti. Ünlü fenomenin yüzündeki büyük değişim dikkat çekti.

Sosyetik güzel Rachel Araz'ın okul yıllarında çekilmiş bir fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu. 33 yaşındaki Araz'ın eski halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

'Estetiğim yok' diyen fenomen Rachel Araz'ın fotoğrafı ortaya çıktı

İş insanı Sami Kiresepi ile evli olan Araz, geçtiğimiz aylarda estetik iddiasına cevap vermişti. Ünlü fenomen, "Bugüne kadar hiç estetik yaptırmadım. Buna botoks dahil" demişti. Rachael Araz Kiresepi'nin gerçek adının ise 'Raşela Funda Araz' olduğu da ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde hiç estetik yaptırmadığını dile getiren fenomenin eski hali ortaya çıktı. İşte Rachel Araz'ın estetiksiz hali...

'Estetiğim yok' diyen fenomen Rachel Araz'ın fotoğrafı ortaya çıktı

 

'Estetiğim yok' diyen fenomen Rachel Araz'ın estetiksiz fotoğrafı ortaya çıktı ile ilgili etiketler Rachel Araz Sosyal Medya Instagram estetik Rachel Araz Kiresepi estetik operasyon
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.