"Estetiğim yok" dedi, sosyal medyanın diline düştü

Çektiği makyaj videolarıyla adını duyuran Danla Bilic lakaplı sosyal medya fenomeni Neslihan Damla Akdemir, hiç estetiği olmadığını söyleyince sosyal medyanın diline düştü.

Geçtiğimiz aylarda mide ameliyatı olarak zayıflayan ve ardından burun estetiği yaptıran sosyal medya fenomeni Danla Bilic, Intagram hesabının hikaye bölümünde yaptığı bir paylaşımla estetiği olmadığını iddia edince olay yarattı.

"SURATIMDA TEK BİR ESTETİK MÜDAHALE YOK"

Yaptığı paylaşıma, "Suratımda tek bir estetik müdahale yok. Hayatım boyunca yaptırmadım. Açın videolarıma bakın inanmıyorsanız" yazdı.

"Estetiğim yok" dedi, sosyal medyanın diline düştü

FİONA'YA BENZETİLDİ

Bilic'in bu paylaşımı kısa sürede sosyal medyada olay yaratırken, bir kullanıcının ünlü fenomeni Shrek isimli animasyon filmdeki 'Fiona' karakterine benzettiği paylaşıma beğeni yağdı.

"Estetiğim yok" dedi, sosyal medyanın diline düştü - Resim : 2

"Estetiğim yok" dedi, sosyal medyanın diline düştü ile ilgili etiketler Danla Bilic
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.