Eşref Kolçak'ın mezar taşındaki not dikkat çekti!

Geçtiğimiz gün tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yuman usta oyuncu Eşref Kolçak, vasiyeti üzerine eşinin mezarının üstüne yaptırdığı mezara gömülecek.

Usta sinema sanatçısı 92 yaşındaki Eşref Kolçak'tan acı haber geldi. Eşref Kolçak, uzun süredir yoğun bakımda tedavi gören oyuncu dün 17.00 sularında hayata gözlerini yumdu. Ölümüyle tüm sanat camiasını ve sevenlerini yasa boğan Kolçak'ın vasiyeti yerine getiriliyor.

EŞİNİN MEZARININ ÜZERİNE YAPTIRDIĞI MEZARA DEFNEDİLECEK

Usta oyuncu Kolçak, 2017 yılında kanser tedavisi gören oğlu Harun Kolçak'ın ölümünün ardından 9 yıl önce kaybettiği eşi Özcan Kolçak'ın Bursa'nın Gemlik ilçesindeki mezarının üzerine kendisi için mezar yaptırdı.

Eşref Kolçak'ın mezar taşındaki not dikkat çekti!

VASİYETİ YERİNE GETİRİLECEK

Sağlığında verdiği bir röportajında "Benim de mezarım orada. Eşimin yanına kendi mezarımı da yaptırdım. Eşimin mezarının üzerine defnedileceğim" ifadelerini kullanan Kolçak'ın vasiyeti yerine getirilecek.

SALI GÜNÜ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Salı günü ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilmesi beklenen Kolçak, eşi Özcan Kolçak'ın mezarının üzerine gömülecek.

 

Eşref Kolçak'ın mezar taşındaki not dikkat çekti! ile ilgili etiketler Bursa kanser Eşref Kolçak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.