Eşref Hamamcıoğlu kimdir? Serveti ne kadar, vaatleri neler? Eşref Hamamcıoğlu yönetim kurulu listesi

29 Mayıs’ta Galatasaray başkanlık seçimlerine aday olanlar arasında yer alan Eşref Hamamcıoğlu kimdir sorusu sarı kırmızılı taraftarlar tarafından merak edilmekte. Eşref Hamamcıoğlu serveti ne kadar, vaatleri neler? İşte Eşref Hamamcıoğlu yönetim kurulu listesi…

Daha önceden 5 Mayıs tarihinde yapılması planlanan ancak pandemi dönemi nedeniyle 29 Mayıs’a ertelenen Galatasaray başkanlık seçimlerinde adaylardan birisi de Eşref Hamamcıoğlu. Galatasaray Spor Kulübü başkan adaylığı için resmi başvurusunu yapan Eşref Hamamcıoğlu’nun yönetim kurulu listesinde kimlerin olduğu da merak edilmekte.

EŞREF HAMAMCIOĞLU KİMDİR?

7 Mart 1954 tarihinde dünyaya gelen Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray Lisesinden mezun olduktan sonra Paris'teki Sorbonne Üniversitesinde İktisat eğitimi aldı. 1981-1992 yılları arasında Tekfen Holding'de Operasyon Direktörü olarak çalışan Hamamcıoğlu, 1992 yılında Mayıs 2011’deki istifasına kadar Başkan ve CEO olarak kaldığı Sodexo-Türkiye'yi kurdu.

Eşref Hamamcıoğlu kimdir? Serveti ne kadar, vaatleri neler? Eşref Hamamcıoğlu yönetim kurulu listesi

Ocak 2012'ye kadar Yönetim Kurulu Danışmanı olarak görev yapan Hamamcıoğlu, birleşme ve devralma danışmanlığı firması olan UP HİZMET'in başkanıdır. 1994-1998 yılları arasında Duygun Yarsuvat ve Anıl Büyükeroğlu başkanlığında Galatasaray Mezunlar Evi Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulundu.

2001 yılında Mehmet Cansun başkanlığında Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 2015 yılında İrfan Aktar başkanlığında Galatasaray Divan Kurulu Başkan Yardımcısı görevini yerine getirdi. 15 Nisan 2018'de 336 oyla Galatasaray Divan Kurulu Başkanı olan Hamamcıoğlu, 8 Nisan 2021'de Galatasaray başkanlığına adaylığını resmen açıkladı.

Mayıs 2011'de Sodexo'dan istifa ettiğini kamuoyuna duyuran Hamamcıoğlu, bir yıl sonrasında da imalat ve yiyecek ve içecek sektörlerindeki orta ölçekli şirketlere birleşme ve satın alma danışmanlığı verdiği "UP HİZMET"i kurdu.

Eşref Hamamcıoğlu kimdir? Serveti ne kadar, vaatleri neler? Eşref Hamamcıoğlu yönetim kurulu listesi - Resim : 2

Eşref Hamamcıoğlu evli ve bir erkek çocuk babasıdır.

EŞREF HAMAMCIOĞLU YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Eşref Hamamcıoğlu'nun aday yönetim kurulu listesinde Osman Kocaman, Gürkan Eliçin, Ahmet Arif Bağlıca, Levent Yaz, Cemal Özgörkey, Cenk Soyer, Cevat Genç, Ahmet Yavuz ve Ecem Tezel Aldanmaz ve geçtiğimiz günlerde başkan adaylığından çekilen Tuncer Hunca yer aldı.

Yönetim kurulu yedek listesi ise Murat Karaman, Yusuf Mutlu Yıldız, Tan Bilge, Mesut Gümüştaş ve Mart ayında yaşamını yitiren oyuncu Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin'den oluştu.

 

Eşref Hamamcıoğlu kimdir? Serveti ne kadar, vaatleri neler? Eşref Hamamcıoğlu yönetim kurulu listesi ile ilgili etiketler Galatasaray eşref hamamcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.