Eşref Hamamcıoğlu kimdir, serveti ne kadar? Eşref Hamamcıoğlu nereli, kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

Galatasaray'da Başkan Burak Elmas ve yönetiminin idari açıdan ibra edilmemesi sonrası seçim heyecanı yeniden başladı. Sarı-Kırmızılı kulüpte Metin Öztürk ve Ali Fatinoğlu'nun ardından Eşref Hamamcıoğlu da adaylığını resmen açıkladı. Daha önce de başkanlığa aday olan Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray'da ekipte divan kurulu başkanlığı da yapmıştı.

Galatasaray 'da Başkan Burak Elmas ve yönetiminin idari yönden ibra edilmemesi sonrası seçim heyecanı yeniden başladı. Sarı-Kırmızılı kulüpte Metin Öztürk ve Ali Fatinoğlu'nun ardından Eşref Hamamcıoğlu da adaylığını resmen açıkladı. Daha önce de başkanlığa aday olan Eşref Hamamcıoğlu, Sarı Kırmızılı ekipte divan kurulu başkanlığı da yapmıştı. Eşref Hamamcıoğlu'nun kim olduğu ve kariyeri Galatasaray taraftarı tarafından araştırılıyor.

 1954'de İstanbul'da dünyaya gelen Eşref Hamamcıoğlu, 1975 yılında Galatasaray Lisesi'ni bitirdikten sonra1980 yılında Sorbornne Üniversitesi İşletme bölümününden mezun oldu.1981-1992 yılları arasında Tekfen Holding'e bağlı grup şirketlerinde çeşitli kademelerde yöneticilik görevlerini üstlendi. 1992-2012 yılları arasında Sodexo’da kurucu Genel Müdür ve CEO olarak görev yaptı. Edindiği bilgi ve tecrübelerini değerlendirmek üzere UP Hizmet Yönetim Çözümleri Danışmanlık Şirketi’ni ve Optimal Yiyecek İçecek Çözüm Geliştirme Ticaret ve Sanayi A.Ş.’ni hayata geçirdi. 

Hamamcıoğlu, 1994-1998 yılları arasında Galatasaraylılar Derneği yönetiminde ve 2001-2002 döneminde Galatasaray Spor Kulübü’nde Mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışmış olup, 2018-2021 yıllarında ise Divan Kurulu Başkanlığı yapmıştır.

Türk Fransız Ticaret Derneği, TÜSİAD gibi çeşitli dernek üyelikleri mevcuttur. 2008-2010 yıllarında Türk Fransız Ticaret Derneği Başkanı olarak görev yapmıştır. TÜSİAD’da Yurtdışı İletişim Komisyonu Üyesi ve Türkiye Fransa İletişim Danışma Grubu Başkanı Başkanı olarak görev yapmıştır.

Yine TÜSİAD’da “Fransa Çalışma Grubu” şemsiyesi altında Türkiye Fransa arasındaki ekonomi ve tanıtıma dayalı faaliyetlerde bulunmaktadır. TÜSİAD/Institute’de Bosphore’un kurucu Yönetim Kurulu Üyesidir.

Fransızca ve İngilizce dillerini bilen Eşref Hamamcıoğlu evli bir çocuk sahibidir.

Eşref Hamamcıoğlu kimdir, serveti ne kadar? Eşref Hamamcıoğlu nereli, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? ile ilgili etiketler Galatasaray seçim eşref hamamcıoğlu Metin Öztürk kongre
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.