Esrarkeş Ezhel'e firari Can Dündar sahip çıktı

Uyuşturucuyu özendirdiği için 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılan ve cezası hükmün geriye bırakılması ile 5 yıl ertelenen Ezhel müstear adıyla tanınan Ömer Sercan İpekçioğlu, kaçtığı Almanya'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küfür etti. Ezhel'e sahip çıkan ilk isim ise MİT Tırları kumpasına yönettiği Cumhuriyet Gazetesi ile destek veren firari Can Dündar destek verdi. Dündar, Ezhel'i 'cesur ses' diye niteledi.

RAP'çi Ezhel, uyuşturucuyu özendiren şarkıları nedeniyle yargılanıp 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. 

Bu cezası hükmün geriye bırakılması ile 5 yıl ertelenen ve bu süre içinde benzer bir suç işlemezse ortadan kalkacak olan Ezhel müstear adını kullanan Ömer Sercan İpekçioğlu, kaçtığı Almanya'da ağzını bozdu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan Ezhel sözde şarkısında ağza alınmayacak ifadelerle küfürler savurdu. 

Ezhel'in ahlaksızlığına prim veren kişi ise FETÖ'nün MİT Tırları kumpasına, o dönem yönettiği Cumhuriyet Gazetesi'nden yaptığı yayınlarla destek verip ülkesine ihanet eden firari Can Dündar oldu.

Dündar, "Korku dağları beklerken, her cesur ses, gözlerimizi kamaştırıyor" ifadeleri ile Ezhel'e destek verdi. 

Esrarkeş Ezhel'e firari Can Dündar sahip çıktı

Can Dündar haziran ayında Ezhel'le Almanya'da bir araya gelip ÖzgürüzRadyo için bir söyleşi gerçekleştirmişti. 

 

Esrarkeş Ezhel'e firari Can Dündar sahip çıktı ile ilgili etiketler Ezhel Can Dündar Cumhurbaşkanı Erdoğan küfür Almanya
GÜNÜN VİDEOSU

İzmir'de 5 kişiyi 'makas' atarken öldüren genç için istenen ceza belli oldu!

İzmir Menderes'te hafif ticari aracıyla makas atarak 5 kişinin ölümüne, 20 kişinin yaralanmasına neden olan Yusuf İslam Koçak'ın (19) 22,5 yıla kadar hapsi istendi.