Esra Özmen kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Esra Özmen kimdir, hayatı ve daha fazlası merak ediliyor. Şarkıcılık ve sunuculuk yapmış olan Esra Özmen’in hayatını araştırdık. Esra Özmen kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne detaylar haberimizde.

Esra Özmen kimdir, kaç yaşında gündem oldu. Sevilen ses sanatçısı bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Müzikleri ve renkli kişiliği ile programa renk katan Esra Özmen’in hayatını sizler için derledik.

Esra Özmen kimdir? Kaç yaşında?

Esra Özmen, 28 Mart 1976 tarihinde, İzmir'de dünyaya gelmiştir. Şarkıcı ve sunucu olarak ekranlarda gördüğümüz sanatçı yüksek öğrenimini İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuvarından mezun olarak tamamlamıştır. Esra Özmen, üniversite yıllarında müziğe karşı olan ilgisi sayesinde 19 yaşındayken şarkı söylemeye başlamıştır.

Esra Özmen kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Esra Özmen şarkı söylemeye başlamasının ardından çevresinden gelen olumlu tepkiler üzerine albüm çıkarmaya karar vermiştir. Esra Özmen, müzik sektörünün yanı sıra televizyon sunuculuğu teklifleri alarak, sunuculukta yapmıştır.

Evli ve bir kızı bulunmaktadır.

Esra Özmen kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Instagram adresi ne?

Ünlü şarkıcının Instagram adresine Esra Özmen @esraozmenofficial kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

Esra Özmen kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Esra Özmen kimdir kaç yaşında nerelidir Instagram adresi ne
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.