Esra Oflaz ile Ziya Güvenkaya'nın 16 yıllık evliliği bitti

Geçtiğimiz yıl koronavirüse yakalanan ve uzun süre yoğun bakımda kalan cemiyet hayatının örnek çiftlerinden Esra Oflaz ile Ziya Güvenkaya 16 yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak bitirdiler.

Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Esra Oflaz Güvenkaya ile Ziya Güvenkaya, uzun süredir üzerinde kara bulutlar dolaşan evliliklerini kurtaramadı. 25 Mart 2005'te başlayan 16 yıllık evlilik son buldu.

Esra Oflaz ile Ziya Güvenkaya'nın 16 yıllık evliliği bitti

ANLAŞMALI OLARAK BOŞANDILAR

Daha önce evliliklerinde sorunlar yaşadıkları konuşulan ancak her seferinde, araya dostlarının da girmesiyle evliliklerini kurtarmayı başaran çift bu defa soluğu mahkemede aldı. Geçen yıl kızları Almila'nın eğitimi için Londra'ya gittikten sonra bir kez daha araları bozulan çift, anlaşmalı olarak boşandı.

KIZLARIN VELAYETİ ANNEDE

Beykoz Aile Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasına Esra Oflaz Güvenkaya ve avukatı Sibel Engin ile Ziya Güvenkaya katıldı. Mahkemeye sundukları protokol doğrultusunda boşanan çiftin kızlarının velayeti anne de kaldı.

Esra Oflaz ile Ziya Güvenkaya'nın 16 yıllık evliliği bitti - Resim : 2

EĞİTİM VE SAĞLIK GİDERLERİNİ BABA KARŞILAYACAK

Taraflar birbirlerinden tazminat ve nafaka talebinde ise bulunmadı. Çiftin boşanmasına karar veren mahkeme 13 yaşındaki kızlarının velayetini annede bırakırken, eğitim ve sağlık giderlerini babanın karşılamasına karar verdi.

Esra Oflaz şu sıralar, velayetini aldığı kızı Almila ile birlikte Bodrum Cennet Koyu'ndaki villalarında tatil yaparak boşanma stresini atıyor.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Yaşamının büyük kısmını Londra'da sürdüren MCD Life Medya Yönetim Kurulu Başkanı Esra Oflaz ile Ziya Güvenkaya 16 yıl önce evlenmişti. Çiftin evliliklerinden 13 yaşında kızları bulunuyordu. Cemiyet hayatında örnek çiftler arasında gösterilen Güvenkaya çifti geçtiğimiz günlerde evliliklerini sonlandırma kararı almıştı. Esra Oflaz Güvenkaya avukatı Sibel Engin aracılığıyla Beykoz Aile Mahkemesine anlaşmalı boşanma davası açmıştı.

 

 

Esra Oflaz ile Ziya Güvenkaya'nın 16 yıllık evliliği bitti ile ilgili etiketler Esra Oflaz esra oflaz güvenkaya Ziya Güvenkaya cemiyet cemiyet hayatı sosyete
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.