Esra Karakuş kimdir? Çocuğun babası Cengiz Koraltan mı?

Esra Karakuş kimdir? Esra Erol’da programına karılan Esra Karakuş adlı kadın sosyal medyada gündem oldu. Canlı yayın esnasında DNA testi sonucunu öğrenince sevinçten ne yapacağını şaşıran kadın hava uçunca büyük tepki geldi. Peki, Çocuğun babası Cengiz Koraltan mı? İşte detaylar…

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Esra Erol’da programına son olarak Esra Karakuş adlı bir kadın damgasını vurdu. Kendisinden 28 yaş büyük komşusu ile yasak aşk yaşayan kadın, canlı yayın esnasında DNA testi sonucunu öğrenince sevinçten havalara uçtu. Karakuş sevincini, "Şu an şükür elhamdülillah diyorum" diyerek kutladı.

YASAK AŞK SKANDALI

Esra Erol’da programına katılan Ferdi Karakuş, kayıplara karışan karısını ve kızını ararken şoke eden gerçeklerle yüzleşmek durumunda kaldı. Karısı 'abim' dediği kendisinden 28 yaş büyük komşuları Cengiz ile kaçarak ortadan kaybolmuştu. Esra Erol'un bulup yayına getirdiği Esra Karakuş, eşi ile canlı yayında yüzleşirken kimsenin beklemediği bir itirafta bulundu.

ESRA KARAKUŞ KİMDİR?

Ferdi Karakuş'un eşi Esra Karakuş kendisinden 28 yaş büyük komşusu Cengiz ile 2 yıl boyunca gizli bir ilişki yaşadı. İkili bu birlikteliklerinde bir de çocuk sahibi oldu. Esra Karakuş, Ecrin adını verdikleri 6 aylık bebeğin eşinden değil komşudan olduğunu söyleyince Ferdi Karakuş bundan emin olmak adına DNA testi istedi.

Esra Karakuş'un kaçtığı Cengiz'in bugüne kadar yaptığı evliliklerinden hiç çocuğu olmamıştı. Cengiz, "Kusur belki de bendeydi" derken, Esra Karakuş'tan olan kızın kendi çocuğu olduğuna inandığını söyledi. Cengiz, "Çocuğuma sahip çıkarım, eğer çocuk benimse" dedi.

 

Esra Karakuş kimdir? Çocuğun babası Cengiz Koraltan mı? ile ilgili etiketler Esra Erol Esra Karakuş Cengiz Koraltan Ferdi Karakuş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.