Esra Hankulu kimdir? Esra Hankulu'yu kim öldürdü? Katili Ümitcan Uygun mu?

Aleyna Çakır’ı öldürmekle suçlanan Ümitcan Uygun’un geceyi birlikte geçirdiği 25 yaşındaki Esra Hankulu adlı kadının da ölü bulunması sonrasında gözaltına alındığı belirtildi. Peki, Esra Hankulu kimdir? Esra Hankulu katili kim?

Aleyna Çakır'ın ölümü sonrasında uzunca bir süre gündeme kalan Ümitcan Uygun kendisini yeniden büyük bir olayın içerisinde buldu. 18 gün önce tahliye edilen Ümitcan Uygun yine bir skandal ölümle gündemde yer aldı.

Ankara'da geceyi Ümitcan Uygun ile aynı odada geçiren kız arkadaşı 25 yaşındaki Esra Hankulu’nun sabah saatlerinde yatağına ölü bulunduğu belirtildi. Cep telefonu olay yerinde bulunamayan genç kadının incelenen kamera kayıtlarında Uygun ile geceyi geçirdiği doğrulanınca Uygun bir kez daha polis tarafından gözaltına alındı.

ESRA HANKULU’YU KİM ÖLDÜRDÜ?

Ankara'nın Mamak İlçesi'nde yaşayan 25 yaşındaki Esra Hankulu, 18 yaşındaki Furkan G. ve 20 yaşındaki Dilan C.'yi arayarak, babasının mezarına gitmek istediğini söyledi. Olay günü Hankulu'nun tek başına yaşadığı eve giden arkadaşları ve sevgilisi Ümitcan Uygun akşam birlikte alkol aldı. Bir süre önce eşinden boşanan Esra Hankulu ile Ümitcan Uygun geceyi aynı odada geçirdi. Ertesi gün saat 15.00'da uyanan Furkan G. ve Dilan C. odasına girdikleri Esra Hankulu'yu hareketsiz halde buldu.

Esra Hankulu kimdir? Esra Hankulu'yu kim öldürdü? Katili Ümitcan Uygun mu?

Hankulu'nun hareketsiz yattığını gören arkadaşları ağzından kan gelen kadını uyandıramayınca sağlık ekiplerine haber verdiği ancak sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede Hankulu'nun hayatını kaybettiğinin belirlendiği ifade edildi.

Hankulu'nun hayatını kaybettiği gece yanında, erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Ümitcan Uygun olduğu ve incelenen kamera kayıtlarında da saat 11.00'da Uygun'un evden çıktığı görüldü.

Hayatını kaybeden genç kadının vücudunda bıçak, silahlı ateşle yaralanma ya da darp izine rastlanmazken kesin ölüm nedeninin Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak incelemelerin ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

Esra Hankulu kimdir? Esra Hankulu'yu kim öldürdü? Katili Ümitcan Uygun mu? ile ilgili etiketler Esra Hankulu ümitcan uygun
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.