Esra Ezmeci'nin programı için skandal iş ilanı: Haftalık 7 bin TL maaş, ekip kurgu yapabilir!

Sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinden gelen sorulara verdiği yanıtlarla gündemden düşmeyen ünlü psikolog Esra Ezmeci, şimdilerde "Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya" adlı programla adından söz ettiriyor. Heyecanla izlenen program için çok konuşulacak bir iş ilanı gündeme geldi. Bir cast ajansı sahibi olduğu söylenen Fatma İldeniz adlı kadın program için açtığı ilanda haftalık 7 bin TL maaşla gelin, damat ve kayınvalide arandığını ve gerekirse kurgu yapılabileceğini vurguladı. İşte detaylar...

Hafta içi her gün FOX TV'de yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programından ayrılmasıyla gündeme gelen psikolog Esra Ezmeci, bu defa programının kurgu olduğu iddiasıyla gündemde.

İddiaya göre Bir cast ajansı sahibi olduğu iddia edilen Fatma İldeniz isimli kişi, program için gelin-damat, kaynana, sevgili ya da nişanlı arayışında olduğuna dair sosyal medyadan bir ilan açtı. İlanın detayları ise görenleri şaşkına çevirdi.

Esra Ezmeci'nin programı için skandal iş ilanı: Haftalık 7 bin TL maaş, ekip kurgu yapabilir!

"ARALARINDA SORUN OLMASINA GEREK YOK EKİP KURGU DA YAPABİLİR"

Açılan ilanda, "Herkese merhaba, Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programına gerçek gelin, damat, kaynana, kız-erkek sevgili ya da nişanlı da olabilir. Aralarında sorun olmasına gerek yok ekip kurgu da yapabilir.

Esra Ezmeci'nin programı için skandal iş ilanı: Haftalık 7 bin TL maaş, ekip kurgu yapabilir! - Resim : 2

"HAFTALIK MAAŞ 7 BİN TL"

Bütçe yüksek olacak kişi başı haftalık 7 bin TL alacaksınız. Gelin ayrı, damat ayrı ve kayınvalide ayrı 7 bin TL. Detaylar seçim olduktan sonra belli olur. Ortalama saatleri günleri vs. lütfen kesin düşünenler dönüş yapsın. Önce seçimler olur daha sonra yayın tarihi çekim günleri belli olur." ifadeleri yer aldı.

Açılan bu ilan sonrası gözler Esra Ezmeci’ye çevrildi. Ünlü psikoloğun konu hakkında açıklama yapıp yapmayacağı merakla bekleniyor.

 

Esra Ezmeci'nin programı için skandal iş ilanı: Haftalık 7 bin TL maaş, ekip kurgu yapabilir! ile ilgili etiketler Sosyal Medya Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya kurgu
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.