Esra Ezmeci tuzlu su nasıl yapılır?

Esra Ezmeci tuzlu su uygulaması, son zamanların trendlerinden birisi oldu. Kadınların evlendikten sonra biten aşklarını yeniden canlandırmak, eşinizi ya da partnerinizi kendinize bağlamak için Esra Ezmeci tuzlu su yöntemini deneyebilirsiniz.

Psikolog Esra Ezmeci tuzlu su yöntemi, yeniden son günlerin en çok aranan trendlerinden birisi haline geldi. Aile içerisinde yaşanan sorunlar nedeniyle eşinizi ve ya partnerinizi kendinize daha da bağlamak, biten bir aşı yeniden canlandırmak, cinsel çekim gücünü arttırmak ve iltifatlara doymak adına Esra Ezmeci tuzlu su mucizesini sizde deneyebilirsiniz.

Esra Ezmeci Tuzlu Su Tavsiyesi

Bir programa konu olan Psikolog Esra Ezmeci özellikle tuzlu su uygulaması ile herkesin bir anda dikkatini çekti. Kadınların evlerinde eşlerine her zaman beklenmedik bir anda yaptıkları sürprizlerle beraber evliliklerindeki kötü gidişatı değiştirebileceklerini söyleyerek, güzel bir kıyafet giyindikten sonra yatağa doğru mumlar dizmelerini, güzel kokular ve tütsüler yakarak, tuzlu su yapmaları gerekliliğinden söz etti.

Esra Ezmeci tuzlu su yönteminin dişilik enerjisini arttırdığından bahsetti.

Esra Ezmeci Tuzlu Su Nasıl Yapılır?

Esra Ezmeci tuzlu su banyosu şu şekilde gerçekleştirilebilir:

✔ 1 lt su içerisine 2 yemek kaşığı tuz ilave ederek karıştırın.
✔ Banyo sırasında sağ omzunuzdan başlayarak vücudunuzun yarısına kadar bunu dökün.
✔ Sağ omzunuzdan başlamanızın nedeni,enerjisel bir durumdan ibarettir.
✔ İsteğe bağlı olarak daha sonrasında sol tarafınıza da dökebilirsiniz.
✔ Rahatlamak için çok önemli bir tekniktir.

Esra Ezmeci Tuzlu Su Ne İşe Yarar?

Esra Ezmeci tuzlu su yönteminin ne işe yaradığı özellikle kadınlar tarafından çokça merak edilmektedir. Bu konuda;

✔ Aile ilişkilerinin düzelmesinin sağlandığı görülür.
✔ Rahatlama sağlanır.
✔ Uyku problemi olanlar ayaklarını suda beklettikleri takdirde bu problemleri ortadan kalkacaktır.

Psikolog Esra Ezmeci tuzlu yöntemi sonuçlarından bahsederek, kadınlarda dişilik enerjisinin olduğuna dikkati çekerek çok aktif çalışarak, erkek gücü gerektiren şeyleri yapmanın kendilerinin enerjisel dengelerini bozduğunu söyledi. Haftada bir banyo yaptıktan hemen sonra 1 litre suyun içerisine 2 kaşık tuz ilave ederek bu karışımı banyodan sonra sağ taraftan başlanarak tüm vücuda dökülmesini ve 1 gecede bu şekilde kalınmasını istedi.

Ertesi günde kadınların kendilerini çok daha iyi hissedeceğinden bahseden Ezmeci artık karşı taraftan gelen iltifatlara hazırlıklı olunmasını ve tuzlu su yöntemini kullananların değişim yaşayarak kendisine mesaj atanlar bile olduğundan yakındı

Esra Ezmeci tuzlu su nasıl yapılır? ile ilgili etiketler Esra Ezmeci tuzlu su
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.