Esra Ezmeci Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli, Evli mi?

FOX TV ekranlarında yayınlanan Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programının sunucusu Esra Ezmeci'nin hayatı merak edilmektedir. Hem psikolog hem de gazeteci olan Esra Ezmeci biyografisi sık sık araştırılmaktadır.

Hafta içi her gün FOX TV ekranlarında Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programını sunun ve büyük bir heyecanla takip edilen Esra Ezmeci, psikolog ve gazetecidir. Fulya ile Umudum Olsun programında da konuk yorumcu olarak bulunan Esra Ezmeci kaç yaşında, aslen nereli, evli mi?

Esra Ezmeci Kimdir?

1 Ağustos 1986 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Esra Ezmeci’nin annesinin adı Seval, babasının adı ise Suat’tır. İlk, orta ve lise öğreniminin hemen sonrasında Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü’nden mezun olduktan sonra stajını da İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü’nde gerçekleştirdi.

Esra Ezmeci kimdir

Akabinde de klinik psikolojisi üzerine yüksek lisansını gerçekleştirdi. Akademik anlamda kariyerinde ilerleyen Esra Ezmeci, Adli Bilim doktorasına da devam etmektedir. Bir dönemde İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi’nde Uzman Klinik Psikolog unvanı olarak görevde bulundu. Daha sonrasında da kendisine özel bir terapi merkezi açtı.

2017 yılında TV8 ekranlarında yayınlanan Yaşamdan Hikayeler programında yorumcu olarak yer aldı. Pek çok televizyon programında konuk olarak yer alan Ezmeci, diğer yandan da kendi Youtube kanalı üzerinden videolar yayınlamaya devam etmektedir.

2021 yılından itibaren FOX TV ekranlarında Fulya ile Umudum Olsun programında konuk yorumcu olarak bulunan Esra Ezmeci, sunucu Fulya Öztürk’ün Covid-19’a yakalanmasının ardından zirve yaptı ve oldukça beğenildi. 4 Temmuz 2022 tarihinden itibaren FOX TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programını sunan Esra Ezmeci, stüdyoya konuk ettiği kişilerdeki ilişki problemlerini ele almaya başladı.

Esra Ezmeci kimdir

Tutku Dalmaz ile dünya evine giren Esra Ezmeci, Tuğra adında bir erkek çocuk sahibi olduktan sonra 2005 yılında evliliği sonlandırdı.

Esra Ezmeci Biyografisi

Adı: Esra Ezmeci
Doğum Tarihi: 1 Ağustos 1986
Doğum Yeri: İstanbul
Boyu: 1.74
Kilosu: 60
Burcu: Aslan

Esra Ezmeci Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli, Evli mi? ile ilgili etiketler Esra Ezmeci
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.