Ekran ömrü kısa sürdü! İşte "Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya" programının final yapacağı tarih

Fox TV ekranların yayınlanan, Psikolog Esra Ezmeci'nin sunduğu "Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya" programı erken final kararı aldı. Gündüz kuşağı programları Didem Arslan Yılmaz, Serap Paköz, Esra Erol ve Müge Anlı'ya rakip olan Esra Ezmeci'nin programı ekrana veda ediyor. İşte "Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya" programının final yapacağı tarih...

Hafta içi her gün FOX ekranlarında izleyiciyle buluşan ‘Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya’ programı için final kararı alındı. Kanal yönetimi, reytinglerde istenilen başarının elde edilememesi üzerine programı sonlandırma kararı aldı.


Psikolog Esra Ezmeci'nin sunduğu program, Fulya Öztürk'ün "Fulya ile Umudun Olsun" isimli programının yerine gelmişti. Ekran macerası sona eren yapımlar kervanına dizilerden sonra şimdi de bir gündüz kuşağı programı eklendi. Fox TV'de Fulya ile Umudun Olsun adlı programın yerine getirilen Esra Ezmeci'nin sunduğu program için final kararı alındı.

REYTİNGLERDE ÇAKILDI

Mynet'te yer alan habere göre CNN Türk'e geri dönen Fulya Öztük'ün yerine geçen Esra Ezmeci'nin programı sezonun ortasına gelmeden final kararı aldı. FOX yönetimi programın reytinglerinin düşük olması ve beklenen başarının gelmemesi üzerine Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programının final yapmasına karar verdi.

7 EKİM CUMA GÜNÜ FİNAL YAPACAK

Son derece iddialı başlayan ve sosyal medya hesabı üzerinden büyük bir hayran kitlesine sahip olan Esra Ezmeci, FOX ekranlarında 7 Ekim Cuma günü son kez "Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya" programı ile izleyicilerinin karşısına çıkacak.

 

Ekran ömrü kısa sürdü! İşte "Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya" programının final yapacağı tarih ile ilgili etiketler Esra Ezmeci Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya final
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.