Esra Ezmeci evlilikte mutlu olmanın formülünü anlattı! 'Bunları yaparsanız...'

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya üzerinde takipçileri hakkında yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Evlilikte rakip değil ortak olmalısınız diyen Psikolog Ezmeci, evlilikte mutlu olmanın formülünü anlattı.

Evlilik yeni bir aile kurmak ve yeni bir hayat tarzı oluşturmaktır. Uzaktan bakıldığında anlaşılamayan, içeriden bakıldığında anlatılamayan bir durum olsa da evliliğin ne olduğunu bilmek, detaylarını keşfetmek, birbirlerini tanımak evliliğin ilerlemesi açısından önemlidir.

Ünlü Psikolog, sosyal medya üzerinden takipçilerinden gelen soruları yanıtlamaya devam ediyor. Ezmeci, takipçilerinin cinsel hayatına yönelik verdiği tavsiyelerle de gündemden düşmüyor...

 Ezmeci, takipçilerinin cinsel hayatına yönelik ve evlilik hakkında verdiği tavsiyelerle de gündemden düşmüyor. Kullanıcıların soruları ve Ezmeci'nin cevapları sosyal medya üzerinden oldukça ilgi görülüyor. 

"Evlilikte rakip değil ortak olmalısınız"

Sosyal medya üzerinden paylaştığı bir video ile aslında evlilikte yaşanan sıkıntıların çoğunun ilişkide iki kişinin ortak bir alanı olmamasını vurglayan ezmeci, "Evlilik her gün birlikte olmak demek , bu çok kolay bir şey değil. O yüzden evlilikte rakip değil ortak olmalısınız. Eğer ortak keyif ve alanlarınız yoksa evlilikte tatmin duygusu yaşamanız çok zor." ifadelerini kullandı.

 

Ayrıca kadın takipçilerinden çoğunlukla erkeklerin kuş beslediği ve kendileriyle ilgilenmedikleri yönünde soruların geldiğini söyleyen Ezmeci şunları söyledi;

"Sizde kuşları sevmeye çalışacaksınız, ona destek olmaya çalışacaksınız. Siz birinin ortak noktasına ve alanlarına ilgi gösterirsiniz, o kişinin size karşı sempatisini kazanırsınız. Bu yüzden evlilikte en önemli şey ortak keyiflerin olmasıdır."

"Ortak alanlarınız olmalı"

Evliliği iç içe geçmiş çember gibi düşünürek hareket edilmesini söyleyen Ezmeci, "Kendi alanınız, hobileriniz, arkadaşlarınız olduğu kadar ortak alanlarınız da olmalı ve birbirinizin alanlarını da öğrenmeye ve meraklı olmaya çalışmalısınız. Evlilik yürütülmesi zor bir kurum, o yüzden evlilikte rakip değil ortak olmaya çalışmak en önemli unsurdur. Mutlu bir akşam olsun"

 

Esra Ezmeci evlilikte mutlu olmanın formülünü anlattı! 'Bunları yaparsanız...' ile ilgili etiketler Esra Ezmeci

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.