Esra Eron ile Efe Gürsoy ayrılığının nedeni belli oldu

2002 Miss Turkey üçüncüsü, ünlü sunucu ve manken Esra Eron 6 yıldır birlikte olduğu işletmeci sevgilisi Efe Gürsoy ile ayrıldıklarını açıklamıştı. Çiftin ayrılığıyla ilgili şoke eden gerçek ortaya çıktı.

Show TV ekranlarında yayınlanan '1 Başka Güzel'in sunucusu, 41 yaşındaki manken ve bir çocuk annesi Esra Eron sosyal medyadan yaptığı açıklamayla sevgilisi Efe Gürsoy ile ilişkilerini sonlandırdıklarını açıkladı. Eron konu ile ilgili, "Altı yıllık ilişkimizi karşılıklı konuşarak ve anlaşarak bitirmiş bulunmaktayız. Teşekkürler." açıklamasında bulundu.


EFE GÜRSOY EVLİLİĞE YANAŞMADI

Takvim Saklambaç'ın haberine göre; Esra Eron'un sevgilisiyle ayrılığının ardından şaşırtıcı iddialar ortaya atıldı. 2008 yılında ünlü iş adamı Murat Aşık ile evlenen ve kızı Alya'yı kucağına alan Eron evliliğini 2013'te sonlandırmış ve Efe Gürsoy ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Eron, 6 yıllık aşkının evliliğe yanaşmamasına dayanamadı. Yeniden evlilik hayali kuran Eron, sevgilisinden beklediği karşılığı alamayınca ve bir gelecek göremeyince ilişkisini noktaladı.

EVLİLİK TEKLİFİ ALMIŞTI AMA...

Gürsoy'la geçtiğimiz yıl kısa süreli ayrılık yaşayan Eron, evlilik teklifi alınca yelkenleri suya indirmişti. Ancak 1 yılda evliliğin hiç konuşulmaması Esra'nın sabrını taşırdı. 

6 YILLIK İLİŞKİ BİTTİ

Esra ile Efe'nin üniversiteden beri tanıştıkları belirtildi. Bu arada ikili daha önce 3 kez ayrılık kararı almış ama ilişkilerine devam etmişti.

Esra Eron ile Efe Gürsoy ayrılığının nedeni belli oldu ile ilgili etiketler esra eron Efe Gürsoy
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.