Esra Erol'dan Müge Anlı'ya 'Altın Kelebek' göndermesi

Bu yıl 48. kez düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde televizyon ve müzik dünyasının parlayan yıldızları arasında başarılı gazeteci ve sunucu Müge Anlı da yer almıştı. Müge Anlı “En İyi Kadın Sunucu”, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı “En İyi Gündüz Kuşağı Programı” ödüllerinin sahibi oldu. Müge Anlı'ya aynı kanalda çalıştığı rakibi Esra Erol'dan bir gönderme geldi.

48. kez düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde 'En iyi kadın sunucu' ve 'En iyi gündüz kuşağı programı' ödüllerinin sahibi olan Müge Anlı'ya aynı kanalda çalıştığı rakibi Esra Erol'dan bir gönderme geldi. Erol'un Instagram hesabında yaptığı dikkat çeken paylaşım gündem oldu.


Geçtiğimiz pazar günü 48. kez düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni'nde başarılı sunucu Müge Anlı, "En iyi kadın sunucu" ve "En iyi gündüz kuşağı programı" ödüllerini kazanmıştı. Anlı ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmasında "Sizlere kelebekleri getirdim. Ben emanetçiyim, sizlerin kelebekleri o yüzden kalplerinize uçuruyorum. Bütün programcı arkadaşlarım çok kıymetli. Bu kategoride yarışan herkes çok kıymetli. Üstelik her program birer bacasız fabrika. Onların arkasında da çok büyük emek var. İnsanlar bu programlardan para kazanıyorlar, ev geçindiriyorlar." demişti.


Erol, Instagram hesabında pazartesi gününün reyting sıralamasını yayınlayarak "Yine en çok izlenen program olmuşuz. İlginizden daha büyük ödül mü olur? İyi ki varsınız, çok teşekkür ederim." yazdı. Söz konusu listede Esra Erol birinci sırada yer alırken, Müge Anlı ise yedinci sırada yer aldı.

 İşte Esra Erol'un o paylaşımı:

müge anlı - esra erol

 

 

Esra Erol'dan Müge Anlı'ya 'Altın Kelebek' göndermesi ile ilgili etiketler Esra Erol Müge Anlı Altın Kelebek Müge Anlı İle Tatlı Sert Pantene Altın Kelebek Ödülleri Ödül Töreni reyting
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.