Esra Erol'daki skandal ilişkide şok iddia! Azgınım dost arıyorum...

Esra Erol’un sunduğu programa katılan Esra Karakuş’un kendisinden 28 yaş büyük komşusuyla Cengiz K. ile şok eden yasak aşkı gündem olmuştu. Ancak Cengiz K.’nın 2018 yılında sosyal medya hesabı üzerinden ‘Azgınım dost arıyorum’ diye paylaşım yaptığı iddia edildi.

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’un programına katılan Esra Karakuş, Türkiye’yi ayağa kaldırmıştı. RTÜK programdaki ifadeler ve aktarılış şeklinin ardından soruşturma takibi başlattı. ATV ekranlarında Esra Erol'un programında yaşanan bir olay, son günlerin çok konuşulan hadiselerinden biri oldu.

Esra Karakuş adlı kadın kendisinden 28 yaş büyük olan komşusu ile yasak ilişki yaşamış, bu birliktelikten de bir çocuk dünyaya gelmişti. Ancak, Cengiz K. isimli şahsın 2018 yılında sosyal medya hesabından dost aradığına dair ilan yayımladığı iddia edildi.

Söz konusu iddiada, “Aydın Nazilli Kuyucak'ta dost hayatı yaşayacak arkadaş arıyorum. Evim müsait yanlız yaşıyorum. Bekarım, sağlıklıyım, azgınım bir bayan arkadaş arıyorum" paylaşımı gözlerden kaçmadı.

Esra Erol'daki skandal ilişkide şok iddia! Azgınım dost arıyorum...

Esra Erol'daki skandal ilişkide şok iddia! Azgınım dost arıyorum... ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.