Esra Erol'da zihinsel engelli Fatma'nın son hali yürekleri dağladı! Saçlarını kazıttı

Gülşah isimli bir kadınla evli olan ve 2 çocuğu bulunan Ahmet'e kaçan, sonrasında Esra Erol'un programında ailesinin yanına dönen 19 yaşındaki zihinsel engelli Fatma, bir kez daha aynı adama kaçtı. Resmi nikahı olan Ahmet'e yeniden kaçan Fatma'nın saçlarını kazıttığı son hali herkesi hüzünlendirdi. İşte baba evine döndükten sonra tekrar kaçan Fatma'nın son hali...

atv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Esra Erol'da programına çıkan Melahat Oruç, yüzde 50 engeli olan 19 yaşındaki kızı Fatma Oruç'un imam nikahlı evli olan iki çocuk babası Ahmet'e kaçtığını söyleyerek yardım istedi. Fatma ise kaçtığı Ahmet'le nikah kıydıklarını söyleyerek önce ailesinin yanına dönmek istemedi sonra da kararını değiştirerek annesiyle evine geri döndü. Ailesiyle bir süre yaşayan Fatma, yine evden kaçtı. Dini nikahlı eşi Ahmet ve kuması Gülşah ile birlikte yaşayan Fatma'nın son halini görenler gözlerine inanamadı.

FATMA BABA EVİNE GERİ DÖNMÜŞTÜ...

Esra Erol'un daveti üzerine stüdyoya gelen Fatma, evin sorumluluğunu üstlendiğini, Gülşah'ın da arada sırada çocuklar için geldiğini söylemişti. Ahmet'in kendisine hırsızlık yaptırdığını ve başka erkeklere sattığını da belirten Fatma, kendi yolunu çizmek istediğini belirterek Esra Erol'dan yardım istemişti. Türkiye'nin konuştuğu olay sonrasında Fatma baba evine geri dönmeyi kabul etmişti.

Esra Erol'da zihinsel engelli Fatma'nın son hali yürekleri dağladı! Saçlarını kazıttı


TEKRAR AHMET'E KAÇIP SAÇLARINI KAZITTI

Baba evine döndükten sonra tekrar kaçan Fatma'nın son hali başta Esra Erol olmak üzere herkesi üzdü. Ailesinin yanından yine Ahmet'in yanına kaçan Fatma, saçlarını kazıttı. Fatma'nın o halini gören Esra Erol ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Esra Erol'da zihinsel engelli Fatma'nın son hali yürekleri dağladı! Saçlarını kazıttı

ESRA EROL: FATMA'NIN HALİ İÇLER ACISI

Konu hakkında bilgi veren Esre Erol, "Fatma'yı bir şekilde ikna ederek buradan ailesinin yanına gönderdik. O bizim için gerçek anlamda mutlu sondu. Fakat sonra orada durmayıp kadın sığınma evine gidiyor oradan da çıkıp Ahmet'e gidiyor. Fatma'nın son halini birazcık içler acısı. Ahmet'in evindeyken Fatma'nın saçlarını kazımışlar. Şimdi çok şükür ki Fatma ailesinin evine dönmüş" dedi.

Esra Erol'da zihinsel engelli Fatma'nın son hali yürekleri dağladı! Saçlarını kazıttı

 

 

Esra Erol'da zihinsel engelli Fatma'nın son hali yürekleri dağladı! Saçlarını kazıttı ile ilgili etiketler Esra Erol ATV Melahat Oruç Fatma Oruç
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.