Esra Erol'da yayından kaldırılacak mı?

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Esra Erol’un programında son yaşananlar için sosyal medyada #EsraErolKapatılsın etiketi açıldı. Vatandaşlar RTÜK’ü telefon yağmuruna tutarak Esra Erol’un bir an önce yayından kaldırılmasını talep etti. Peki, Esra Erol’da yayından kaldırılacak mı? İşte detaylar…

ATV ekranlarının gündüz kuşağı programlarından birisi olan Esra Erol’da son yaşananlar yok artık dedirtti. İğrenç olayın gün yüzüne çıkmasının ardından sosyal medya kullanıcıları Esra Erol’ın programında yaşananlara sert tepki göstererek #EsraErolKapatılsın etiketine destek verdi.

Sosyal medyada başlatılan #EsraErolKapatılsın etiketi sonrasında RTÜK’e on binlerce şikayet yağdı. Kullanıcıları yazdıkları mesajlarla da RTÜK’ü eleştiri yağmuruna tutmayı da ihmal etmedi.

İşte o tepkilerden bazıları:

"Esra Erol, evlendirme programınla topluma verdiğin zarardan dolayı programın kaldırıldı. Daha kötü ne yapabilirim diye düşünüp reyting uğruna verdiğiniz savaş karşısında, bir çocuk daha büyümeden yaralandı."

"Şu ATV kadar iğrenç kanal herhalde az vardır. O kadar adi, o kadar ikiyüzlüsünüz ki! Kanal7 denen paçavra ile birlikte muazzam bir yozlaşmanın iki büyük kanalısınız. Şu Esra'nın yaptığı ahlâksızlığı az insan yapmıştır, ama yine 'uçağa' onu bindirirsiniz!!!"

"Çocuğunun kocasından değil komşusundan olduğunu gösteren DNA testini sevinç çığlıklarıyla karşılayan

Bu çirkefi yayinlayan TV KANALI na mı?

ESRA EROL’DA YAYINDAN KALDIRILACAK MI?

Bu son yaşanan olaylarında ardından vatandaşlar Esra Erol’da programının yayından kaldırılmasını istedi.

Esra Erol'da yayından kaldırılacak mı? ile ilgili etiketler Esra Erol ATV
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.