Esra Erol'da programının konusu nedir?

Esra Erol 26 Şubat izle! Esra Erol'un sunumu ile ATV ekranlarında yayınlanmakta olan Esra Erol'da programı en çok rağbet gören programlar arasında yer almaya yer alıyor. Esra Erol'un bugün yayınlanacak olan bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte, Esra Erol 26 Şubat canlı izle! Programın konusu nedir? Detaylar haberimizde..

Esra Erol 26 Şubat izle! Başarılı sunucu Esra Erol'un sunduğu ATV ekranlarının en çok izlenen programlarından biri olan Esra Erol'da aydınlatılmamış olaylara ışık tutmaya devam edilmektedir. Birçok kişi Esra Erol'un yeni bölümünü merak içinde araştırmaya devam ediyor. İşte, Esra Erol 26 Şubat canlı izle! Programın konusu nedir? Detaylar haberimizde...

ESRA EROL 26 ŞUBAT CANLI İZLE

PROGRAMIN KONUSU NEDİR?

Esra Erol'da programında aydınlatılmamış olaylara ışık tutulup, kayıp olan birçok kişi bulunuyor. Esra Erol yaşanmış hayat hikayelerini konu alarak sorunların çözülmesine yardımcı oluyor.

Esra Erol'da programının konusu nedir? ile ilgili etiketler ATV Esra Erol canlı izle canlı yayın 2020 esra erolda ATV canlı yayın
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.