Esra Erol'da Mevla Salih'i affet mi, boşanıyorlar mı?

Esra Erol’da Mevla ile Salih arasında son durum ne sorusu bir kez daha gündem oldu. İzleyenleri ekran başına kilitleyen olayda Mevla, Nilüfer ve Salih arasında yaşananlar Esra Erol’un programında bomba etkisi yarattı. Peki, Mevla Salih'i affetti mi?

Esra Erol'un programında günlerdir Mevla, Nilüfer ve Salih olayı konuşmaya devam ediyor. Esra Erol'un programına çıkan anne Hayriye Uysal, 19 yaşındaki kızı Nilüfer'i aradığını açıklamasından sonra Hayriye Uysal kızı Nilüfer'in evli ve 3 çocuklu Salih Kaya isimli kişiyle yaşadığını belirterek Esra Erol’dan yardım istemişti.

Hafta içi her gün ATV ekranlarında farklı hikayeleriyle izleyicisini ekran başına kilitleyen Esra Erol'un gündeme getirdiği Mevla, Nilüfer ve Salih olayı tüm izleyenleri şaşkına çevirmeye devam ediyor. Esra Erol'un programına çıkan anne Hayriye Uysal, 19 yaşındaki kızı Nilüfer'i aradığını açıklayarak Uysal, kızı Nilüfer'in evli ve 3 çocuklu Salih Kaya isimli kişiyle yaşadığını belirterek kendilerine yardım edilmesi istenmişti.

Tüm Türkiye'nin şaşkınlıkla izlediği Mevla, Salih ve Nilüfer ilişkisinde son kararların ne olduğu merak ediliyor. Esra Erol'da programında Mevla, kocası Salih'e bir şans daha vereceğini duyurmuştu. Dün canlı yayına gelen Mevla, Salih'ten boşanmaya karar verdiğini açıkladı.

Esra Erol'da Mevla Salih'i affet mi, boşanıyorlar mı?

ESRA EROL MEVLA, NİLÜFER VE SALİH OLAYI NEDİR?

Esra Erol'un programına çıkan anne Hayriye Uysal, 19 yaşındaki kızı Nilüfer'i aradığını açıkladı. Anne kızı Nilüfer'in evli ve 3 çocuklu Salih Kaya isimli kişiyle yaşadığını belirterek yardım istemişti.

Programa katılan Salih Kaya ise anlatılanları doğruladı ve Nilüfer'in sevgilisi olduğu ve eşiyle birlikte aynı evde yaşadıklarını itiraf etti. Tüm bu yaşananlardan sonra Salih Kaya'nın eşi Mevla, canlı yayına katıldı. Mevla, "Ne olursa olsun eşim Salih'ten boşanmayacağım, nikahımı vermeyeceğim' demişti. Eşiyle ilişkisine devam etme kararı almıştı.

Mevla ve Salih çiftinin 8 ay önce evlerine gelen ve onlarla yaşayan Nilüfer evliliklerini mahvetmişken, kızının yaptıklarına dayanamayan anne, Esra Erol'a kızını kurtarmaya gelmişti. Terlik fırlatma hareketiyle sosyal medyada çok konuşulan anne, kızını o ilişkiden kurtarmak istiyor.

Esra Erol'da Mevla Salih'i affet mi, boşanıyorlar mı? ile ilgili etiketler Esra Erol Nilüfer mevla salih
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.