Yasak aşk skandalında ikinci korona vakası

Esra Erol'un programına katılan ve bebeğinin komşusundan çıktığını öğrenince sevinç çığlıkları atan Esra Karakuş, koronavirüse yakalanmıştı. Karakuş'un ardından yasak aşkı Cengiz Koraltan'ın da koronavirüs testi pozitif çıktı.

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'un programında 4 aylık bebeğinin babası komşusu çıkınca "Allahıma şükürler olsun" diye sevinmesiyle bir anda Türkiye'nin gündemine gelen ve kadın sığınma evine yerleştirilen Esra Karakuş'un, koronavirüs test sonucu pozitif çıkmıştı.

Esra Karakuş'un koronavirüse yakalanmasının ardından aşk yaşadığı komşusu Cengiz Koraltan'ın da testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Yasak aşk skandalında ikinci korona vakası

 EKİP PANİKTE

Bu haberin ardından Esra Erol'un programında çalışan ekipte panik başladığı öğrenildi. Program ekibi ve Esra Erol'un son durumu henüz bilinmiyor.

Yasak aşk skandalında ikinci korona vakası ile ilgili etiketler Esra Erol Yasak Aşk Koronavirüs Test pozitif
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.