Esra Erol terlik fırlatma olayı nedir? 1 Şubat 2021 günü yayında neler oldu?

Esra Erol terlik fırlatma olayı nedir, 1 Şubat 2021 günü yayında neler oldu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Sosyal medyada gündem olan video ardından sizler için araştırdık. Esra Erol terlik fırlatma olayı nedir, 1 Şubat 2021 günü yayında neler oldu detaylar haberimizde.

Esra Erol terlik fırlatma olayı nedir, 1 Şubat 2021 günü yayında neler olduğu merak ediliyor. ATV ekranlarında yayınlanan ve Esra Erol’un sunduğu program Esra Erol’da dün şok edici sahneler yaşandı. Gündem olan bu olayın detaylarını sizler için derledik. Günlerdir konuşulan olay sevgilisi ve eşi ile aynı evde yaşamakta olan Nilüfer ile başlamıştı. Peki, Esra Erol terlik fırlatma olayı nedir, 1 Şubat 2021 günü yayında neler detaylar haberimizde...

Esra Erol terlik fırlatma olayı nedir? 1 Şubat 2021 günü yayında neler oldu?

Esra Erol’un araştırdığı olay Türkiye'yi şaşkına çevirdi. Hayriye Uysal isimli kişinin Esra Erol'un programına çıkarak 19 yaşındaki kızı Nilüfer'i aradığını söylemesi ile başlamıştı. Kızı Nilüfer’in evli ve 3 çocuklu Salih Kaya isimli kişiyle yaşadığını söyleyen anne Esra Erol’dan yardım istemişti.

Esra Erol Terlik fırlatma olayı nedir? 1 Şubat 2021 günü yayında neler oldu?

Anne stüdyoda Esra Erol’a kızı Nilüfer’in evli ve 3 çocuk babası Salih Kaya ile birlikte kaçtığını ve bu şahsın nikahlı eşiyle aynı evde yaşadığını anlatmıştı. Esra Erol, hem Nilüfer’i hem kaçtığı kişi Salih Kaya’yı ve Mevla Kaya’yı bularak yayına çıkarmıştı.

Esra Erol bu yaptıklarından utanmayan Salih Kaya’ya sert çıkıştı. Salih bunları umursamayıp aynı tutumuna devam edince Esra Erol daha fazla dayanamayarak parmağı ile kapıyı gösterip “Salih defol git… Defol git…” diye yayında bağırdı. Dünkü bölümde de benzer bir gerginlik Nilüfer ve Salih arasında yaşanması olayı tekrardan gündeme taşıdı.

Esra Erol Terlik fırlatma olayı nedir? 1 Şubat 2021 günü yayında neler oldu?

Salih Kaya'nın 'Mevla ile iyi kötü benim 10 yılım geçti' sözlerinden duyan Nilüfer çılgına döndü. Salih Kaya'nın üzerine doğru yürüyen Nilüfer, " O zaman benimle neden oynadın. Niye hayatımı mahvettin" diyerek stüdyoyu karıştırdı. Nilüfer'in annesi de Salih Kaya'ya bunları duyunca sert çıkışarak yaşanan gerginlik sonrası stüdyodan ayrılmıştır. Programın kapanma sahnesinde Esra Erol programı kapatacağı sırada yaşanan gerginlik vatandaşların ilgisini çekti. Nilüfer’in annesi arkada terliğini çıkartarak Salih Kaya’ya doğru fırlatması olay oldu.

Esra Erol terlik fırlatma olayı nedir? 1 Şubat 2021 günü yayında neler oldu? ile ilgili etiketler Esra Erol 1 Şubat 2021 terlik fırlatma olayı nedir neler oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.