Esra Erol tablet kampanyası başvuru formu! Esra Erol ücretsiz tablet nasıl alınır?

Esra Erol ücretsiz tablet kampanyası başvuru formu! Esra Erol’dan eğitime destek olarak ücretsiz tablet kampanyası başlatıldı. Esra Erol ücretsiz tablet nasıl alınır? İşte detaylar…

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Esra Erol’da programından eğitime ücretsiz tablet kampanyası başlatıldı. Türk Kızılay ile birlikte eğitim yardım kampanyası başlatan Esra Erol, canlı yayında ücretsiz tablet başvuruları için tüm detayları paylaştı.

Covid-19 virüsü nedeniyle uzaktan eğitim alacak ihtiyaç sahibi öğrencilerin tabletinin olmaması ve eğitimden geri kalmaması adına başlatılan "Uzaktan Eğitime Yakın Destek" kampanyası için izleyicilerinden "Sizlerden istediğim tek şey ESRA yazıp 2868'e 10 TL'lik SMS atmanız. Sizlerin desteği oldukça her ev bir okula dönüşecek diyerek yardım istedi."

Ücretsiz tablet kampanyası yayına katılan Türk Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan'ın ESRA yazıp 2868'e SMS atmasıyla başladı. Ercan Tan, "Toplanan yardımla tabletleri satın alıp, Milli Eğitim Bakanlığının belirlediği okul listelerine dağıtımını yapacağız. Bu kampanyayla binlerce çocuğun hayalini gerçekleştirebiliriz" dedi. Esra Erol'un çağrısına kulak veren izleyicileri ise sms yağmuruna başladı, çok kısa bir süre içinde yaklaşık 100 Bin TL toplandı.” dedi.

Esra Erol’un 13 Ekim Salı tarihinde yayınlanan programda başlatılan kampanyada toplanan yardımlar ile ihtiyaç sahiplerine tablet, kırtasiye gibi destekler ulaştırılacak.

 

Esra Erol tablet kampanyası başvuru formu! Esra Erol ücretsiz tablet nasıl alınır? ile ilgili etiketler Esra Erol tablet kampanyası Esra Erol ücretsiz tablet
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.