Esra Erol Raifenur kimdir? 20 yaşındaki engelli kızı Esra Erol buldu

ATV'nin reyting rekortmeni programı Esra Erol'da, 20 yaşındaki engelli kız Raifenur’un kaybı gündem oldu. Peki, Esra Erol Raifenur kimdir? İşte gelişmeler...

ATV ekranlarının sevilen programı Esra Erol’da bir kayıp daha bulundu. Hafta içi her gün 16:30’da yayınlan programda 12 Ekim’den beridir kayıp olan Raifenur’u Esra Erol buldu. Annesiyle canlı yayında konuşan engelli kız hakkında flaş gelişmeler yaşanıyor. Peki, Esra Erol Raifenur kimdir? İşte gelişmeler...

Engelli Raifernur evlendiği fotoğraflar Esra Erol’da yayınlandı. Anne Ayşe kendini yere atarak kızının geri dönemsi için yalvardı. Bir süre sonra bayılan anneye Esra Erol tepki gösterdi. Engelli kız ise kaçtığı kişiyle mutlu olduğunu ifade etti. Resmi nikahları olmayan kıza Esra Erol resmi nikah sözü verdi.

Esra Erol Raifenur kimdir?

Esra Erol’da engelli kızının kaçırıldığını iddia eden anne “Kızım Reifernur, Vecdi Savli’ye kaçtı” dedi. Canlı yayında göz yaşları içinde olan annenin 20 yaşındaki engelli kızı canlı yayına bağlandı.

Esra Erol Raifenur kimdir? 20 yaşındaki engelli kızı Esra Erol buldu ile ilgili etiketler Esra Erol
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.