Esra Erol programı yayından kaldırılacak mı?

RTÜK sonunda Esra Erol’da yaşanan skandal yasak aşk hakkında ilk hamlesini gerçekleştirdi. Evli bir kadının komşusundan bebek yapması ve toplumun ahlakını bozduğu gerekçesiyle RTÜK, binlerce şikayet almıştı. peki, Esra Erol programı yayından kaldırılacak mı? İşte detaylar…

ATV ekranlarında Esra Erol'un sunumu ile yayınlanan programa konuk olarak katılan Ferdi Karakuş ve eşi Esra Karakuş'un hikayesi birçok vatandaşın tepkisine neden oldu. İzleyenler toplumun ahlakını bozduğu gerekçesiyle RTÜK’ü hedef alarak, Esra Erol’un programının yayından kaldırılmasını talep edince olanlar oldu.

RTÜK'ten yapılan yazılı açıklamada, "Son günlerde bir TV programcısının yayını nedeniyle Üst Kurulumuz töhmet altında bırakılmakta ve 'RTÜK nerede?' benzeri sorular, gerek basın aracılığıyla gerekse sosyal medya üzerinden dile getirilmektedir. Milli ve manevi değerlerin korunmasına azami özen gösteren RTÜK, bazı çevrelerin oluşturmaya çalıştığı algıyla hak etmediği bir kampanyaya maruz kalmaktadır" ifadelerine yer verildi.

Esra Erol programı yayından kaldırılacak mı?

Esra Erol programı yayından kaldırılacak mı? ile ilgili etiketler Esra Erol RTÜK
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.