Esra Erol'a sosyal medyada tepki! Esra Erol ne dedi?

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan programın sunucusu Esra Erol son söylediği sözlerle büyük tepki çekti. Programında çocuk gelişimi mezununa ‘bakıcı’ diyen Esra Erol’a sosyal medyada #özürdileesraerol etiketi ile tepki gösterildi.

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Esra Erol’da programında büyük bir şok yaşandı. Esra Erol’un programında ‘bakıcı’ diyerek hitap etmesi ortalığı adeta ayağa kaldırdı. Esra Erol'un çocuk gelişimi mezunu bir kadına "Bakıcı" demesi Twitter’in gündeminde #özürdileesraerol etiketi ile yer aldı.

ESRA EROL NE DEDİ?

Özür dile Esra Erol' hastagi açan kullanıcılar ünlü sunucu için adeta bir yorum yağmuru başlattı. "Sen çocuk gelişimi mezunu olarak çocuk bakıcısın" diyen Esra Erol'a bu alanda okumuş olan kişiler "Biz çocuk gelişimciler hayatın hiçbir yerinde bakıcı değiliz" yorumunda bulundu.

Esra Erol'a sosyal medyada tepki! Esra Erol ne dedi?

"Sen çocuk gelişimi mezunu olarak çocuk bakıcısın" diyen Esra Erol'a bu alanda okumuş olan kişiler "Biz çocuk gelişimciler hayatın hiçbir yerinde bakıcı değiliz" yorumunda bulundu. Esra Erol'dan konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

Esra Erol'a sosyal medyada tepki! Esra Erol ne dedi? - Resim : 2

ESRA EROL KİMDİR?

12 Mayıs 1982 tarihinde İstanbul’un Eyüp ilçesinde dünyaya gelen Esra Erol, aynı aileden 5 kardeşin ortancasıdır. Esra Erol aslen Sinop Ayancıklıdır. Babasının polis olması nedeniyle sık sık tayin olarak gezmek durumunda kalan Erol; ilk, orta ve lise eğitimini Kütahya’da tamamladı.

Maltepe Üniversitesi’nin diksiyon-spikerlik kurslarına katılarak spikerlik eğitimi almaya başlayan Esra Erol iki yıl üst üste Türkiye’nin en prestijli ödüllerinden biri olan Altın Kelebek’i kazanarak en iyi kadın program sunucusu oldu.

2 Temmuz 2010 tarihinde Ali Özbir ile evlenen Esra Erol’un İdris Ali ve Ömer Erol adında iki erkek çocuğu bulunmaktadır

Esra Erol'a sosyal medyada tepki! Esra Erol ne dedi? ile ilgili etiketler Esra Erol Sosyal Medya Twitter bakıcı çocuk gelişimi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.