Esra Erol ile İzdivaç programına Meriç Erkan katıldı

Meriç Erkan ATV'de haftaiçi yayınlanan Esra Erol ile İzdivaç programına katıldı. Meriç Erkan bundan böyle Esra Erol ile İzdivaç programında olacak.

Meriç Erkan ATV'de yayınlanan Esra Erol ile İzdivaç programına katıldı. Ahu Tuğba ile birlikte yaşadığı sansasyonel ilişkisi ile reyting rekorları kıran Meriç Erkan bundan böyle Esra Erol ile İzdivaç programında yer alacak.

İzdivaç'ta, Serkan'a talip olan Dilek hanım

ATV ekranlarında haftaiçi yayınlanan evlilik programı Esra Erol ile İzdivaç programına yeni bir isim daha katıldı. Bir döneme damgasını vuran ve Ahu Tuğba ile yaşadığı ilişki ile adından söz ettiren Meriç Erkan da Esra Erol ile izdivaç programında yer alacak. İşte Meriç Erkan izleyicilerin merak ettiği Meriç Erkan kimdir sorusunun cevabı.

110120171746027654303_3.jpg İzdivaç programı denince akıllara ilk gelen programların başında olan ve ATV'de yayınlanan Esra Erol ile izdivaç programı ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bir döneme damgasını vuran ve Ahu Tuğba ile yaşadığı aşk ile gündemden düşmeyen Meriç Erkan Esra Erol İzdivaç programına katıldı.

Esra Erol izdivaç programına kimler katılmıştı?

Esra Erol izdivaç programına bundan yıllar önce yine bir izdivaç programında adını duyuran Caner de katılmıştı. Daha önce Kuşum Aydın’ın sunduğu programda Ahu Tuğba ile birlikte yaşadığı sansasyonel ilişkisi ile reyting rekorları kıran Meriç Erkan bundan böyle Esra Erol ile izdivaç programında yer alacak.

Meriç Erkan kimdir?

Meriç Erkan 22 Temmuz 1969 tarihinde Samsun’da dünyaya gelmiştir. Türk oyuncu ve şovmen olan Meriç Erkan eğitimini Samsun Maltepe Lisesi’nde tamamlamıştır. 1989 yılında fotomodellik, mankenlik yağan Meriç Erkan reklam ajanslarında da boy göstermiştir.
Aşırı hiperaktif ve kıskanç olan Meriç Erkan Ahu Tuğba ile yaşadığı ilişki ile de gündeme gelmiştir.

Esra Erol ile İzdivaç programına Meriç Erkan katıldı ile ilgili etiketler ATV Esra Erol Meriç Erkan İzdivaç
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.