Esra Erol ile Didem Arslan Yılmaz bitiyor! Müge Anlı'ya RTÜK bile dokunamadı! Skandal karar verildi!

Televizyon kanallarında gündüz kuşağı savaşları devam ediyor. ATV'de ekrana gelen Esra Erol ve Müge Anlı ile Didem Arslan Yılmaz'ın programlarına RTÜK'ten bomba bir karar geliyor. Ece Üner, Fulya Öztürk gibi isimler de nasibini aldı. En güçlü iddia ise Esra Erol ile Didem Arslan Yılmaz ekrana veda ediyor.

RTÜK, televizyon kanallarının gündüz kuşağı programlarına sonunda el attı. Daha birkaç önce Radyo Televizyon Üst Kurulu tarafından yapılan yazılı uyarı sonrası 80 bini aşan şikayetin devam etmesi gündüz kuşağında yayınlanan programların sonunu getirdi. Esra Erol, Didem Arslan Yılmaz ekrana veda ederken Müge Anlı için devam kararı alındı.

Önceki gün "RTÜK'ten televizyon kanallarının gündüz kuşağı programlarına ihtar geldi" haberi sonrası izleyiciler de merakla araştırmalara başladı. Kamuoyunun haklı şikayetleri sonrası bu programların yayından kaldırılması zorunluluğu gündeme gelebilecektir" ibaresi olan yazı sonrası bomba bir iddia ortaya atıldı.

ESRA EROL VE DİDEM ARSLAN YILMAZ YOLUN SONUNA GELDİ!

İddiaya göre gündüz kuşağında yayınlanan programlardan Esra Erol, Didem Arslan Yılmaz ve Fulya Öztürk'ün programları RTÜK'e edilen şikyetler sonrası ihtar yedi. Akabinde Müge Anlı ile Tatlı Sert programı da bundan nasbini aldı. Ancak Müge Anlı gibi bir sunucunun yaptığı programın yayından kaldırılması ihtimali bile takipçilerini harekete geçirdi.

Bir sosyal medya kullanıcısı,"Fulya Öztürk gibi tecrübesi olmayan bir sunucu yüzünden Müge Anlı gibi bu işe yıllarını vermiş bir ismin programının yayından kaldırılması düşündürücü" diyerek tepkisini dile getirdi.

Gündeme bomba gibi düşen bu iddia sonrası sunuculardan henüz bir açıklama gelmedi. Ancak gündüz televizyon ekranları başından ayrılmayan büyük bir kitle, Müge Anlı, Esra Erol ve Didem Arslan Yılmaz'ın programlarının devam etmesini istiyor.

Esra Erol ile Didem Arslan Yılmaz bitiyor! Müge Anlı'ya RTÜK bile dokunamadı! Skandal karar verildi! ile ilgili etiketler Esra Erol Müge Anlı Didem Arslan Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.