Esra Erol böylesini duymadı! Ali Osman konuştukça herkes yüzünü kapadı! Anne babasının iğrençliği...

ATV'nin gündüz kuşağı programı Esra Erol'da, konuklarının skandal itiraflarıyla gündemden düşmüyor. Programın son bölümünde Ali Osman'ın açıklamaları karşısında stüdyodakiler yüzlerini kapadı! Annesi'nin Ramazan'la kaçtığını bunun üzerine babasının da Ramazan'ın karısını aldığı söyleyen Ali Osman Esra Erol'u şaşırttı.

Kayıpların bulunduğu, ihanetlerin ortaya çıkarıldığı ve süpheli ölümlerin faillerinin bulunduğu program Esra Erol'da yine bir skandal olayla gündeme geldi. Programa Kahramanmaraş'tan katılan 22 yaşındaki Ali Osman isimli şahısın itirafları hem stüdyoya hem de ekran başındakilerin evleine bomba gibi düştü.

ESRA EROL BÖYLESİNİ İLK KEZ DUYDU!

Sunucu Esra Erol, bugün Ali Osman'ın açıklamaları sonrası adeta yerin dibine girdi. Programın son bölümünde Ali Osman'ın hikayesi ele alındı. Ali Osman isimli şahıs, anne ve babasının ihanetini ve şiddetini anlatmaya başladı. Esra Erol ve stüdyodakiler başta olmak üzere ekran başındakilerin yüzlerinin kızardığı olayın detayları kan dondurdu. 

Esra Erol böylesini duymadı! Ali Osman konuştukça herkes yüzünü kapadı! Anne babasının iğrençliği...

Annesi Aynur Çobanyıldız'ın Ramazan'la kaçtığını bunu duyan babası Harun'un is Ramazan'ın karısı ile birlikte olduğunu açıklayan Ali Osman, kendisine şiddet uygulandığını söyledi. 

Esra Erol böylesini duymadı! Ali Osman konuştukça herkes yüzünü kapadı! Anne babasının iğrençliği... - Resim : 2

Kahramanmaraş’tan gelen 22 yaşındaki Ali Osman Bey, 3 kardeş olduklarını, bir tane ikizi engelli kardeşi olduğunu, annesinin Ankara’da bir adamla olduğunu, o adamın engelli çocuklarına baktığını, babasının da Eskişehir’de başka bir kadınla olduğunu söyledi. Ali Osman Bey, annesi Aynur Çobanyıldız’ın normalde babası Harun Bey ile evli olduğunu ama sonra devlet para verdiği için boşandıklarını ama beraber yaşamaya devam ettiklerini dile getirdi. 7 ay önce annesinin konuştuğu biri ile kaçtığını anlatan Ali Osman Bey, annesinin küçük kız kardeşini de alıp kaçtığını, babasının o sıralar gurbette çalıştığını, babasının da geldiğini, babasının da siz annenize sahip çıkamıyor musunuz diye kendisine şiddet uyguladığını söyledi.

 

Esra Erol böylesini duymadı! Ali Osman konuştukça herkes yüzünü kapadı! Anne babasının iğrençliği... ile ilgili etiketler Esra Erol ali osman ramazan aydın aynur çobanyıldız
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.