Esra Erol bile duyduklarına inanamadı! 'Kocam hayatın gerçeklerini öğrenmem için beni çırılçıplak soyup kapıya koydu!

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programının son bölümünde yaşanan bir olay izleyenlerin ağzını açıkta bıraktı. Adem Kiraz'ın tam 15 defa evden kaçtığını söylediği karısı Fatma Kiraz canlı yayında eşi hakkında inanılmaz iddialarda bulundu. Fatma Kiraz, "Eşim beni çırılçıplak soyup kapıya koydu. Bunu da hayatın gerçeklerini öğrenmem için yaptı" dedi.

ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programının son bölümündeki işlenen Fatma Kiraz olayında canlı yayında söylenenler büyük tepki çekti. 

Karaman'da yaşayan Adem Kiraz, 15 kez evden kaçan karısı Fatma Kiraz'ın eve geri dönmesi için canlı yayında çağrıda bulundu.

"KARIM EVDEN TOPLAMDA 15 KEZ KAÇTI"

Canlı yayına çıkan Adem Kiraz, "Eşim Fatma Kiraz, çarşıya gidiyorum diye çıkıp, 2 yıl önce kaçmış olduğu kişiye tekrar kaçtı. 12 gün sonra tekrar eve geldi. 3 gün durup tekrar kaçtı. Karım evden toplamda 15 kez kaçtı. Eve geri dönsün" dedi.

Esra Erol bile duyduklarına inanamadı! 'Kocam hayatın gerçeklerini öğrenmem için beni çırılçıplak soyup kapıya koydu!

 

"KAÇTIĞI ADAMLA ISSIZ BİR YERDE YAŞIYORLAR"

Fatma Kiraz ile 4 yıl önce boşandıklarını söyleyen Adem Kiraz, sözlerine şöyle devam etti:

"Muhammet Keleş ile 3 yıl resmi nikahsız yaşamış. Bana döndüğünde çocuğumuz var diye barışıp tekrar nikah yaptım. Eşim tekrar aynı adama kaçtı. Gülnar'da ıssız bir yerde yaşıyorlar. Kesin olarak ayrılmak istiyorum nikahı bozmak istiyorum."

Esra Erol bile duyduklarına inanamadı! 'Kocam hayatın gerçeklerini öğrenmem için beni çırılçıplak soyup kapıya koydu! - Resim : 2

Esra Erol bile duyduklarına inanamadı! 'Kocam hayatın gerçeklerini öğrenmem için beni çırılçıplak soyup kapıya koydu! ile ilgili etiketler Esra Erol canlı yayın ATV fatma kiraz adem kiraz kocam
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.