Esra Erol 1 Ekim bugün yayınlanacak mı?

Esra Erol'da programı RTÜK tarafından cezalandırıldı. Programda yaşanan yasak aşk skandalı sonrasında gelen tepkilere sessiz kalamayan RTÜK, ATV'ye idari para cezası verdi. Peki, Esra Erol 1 Ekim tarihinde bugün yayınlanacak mı?

Esra Erol’da programının RTÜK tarafından ceza almasından sonra 1 Ekim Perşembe gününde yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Esra Karakuş adında bir kadının kendisinden 28 yaş büyük olan komşusu ile yasak ilişki yaşayıp çocuğunun ondan olduğunu öğrenince sevinç çığlıkları atmış ve sosyal medyada gündem olmuştu.

RTÜK sonunda kamuoyundan gelen son tepkilere dayanamayarak ATV hakkında idari para cezası verdi.

Konuya ilişkin açıklama yapan RTÜK Üst Kurul Üyesi Onur Konuralp, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

1/2) RTÜK toplantısının gündeminde, ATV’nin kamuoyunda tartışma yaratan programı da vardı. Üst Kurul oy çokluğuyla, kanala idari para cezası verilmesini yeterli gördü. 6 aylık bir bebeğin özne olduğu programa verilen cezayı yeterli görmememiz...

2/2)..daha ağır bir yaptırımı hak ettiğini düşünmemiz ve bu tür yayınların tüm kanalları kapsayacak şekilde sona erdirilmesi konusunda kurumsal bir adım atılması gerektiğine duyduğumuz inanç nedeniyle Sn. İlhan Taşcı ile birlikte karşı oy kullandık. Kamuoyunun vicdanına/bilgisine

ESRA EROL 1 EKİM BUGÜN YAYINLANACAK MI?

Esra Erol’un programının 1 Ekim Perşembe gününde yine aynı saati olan 16.20’de yayınlanacağı belirtildi.

Esra Erol 1 Ekim bugün yayınlanacak mı? ile ilgili etiketler Esra Erol ATV RTÜK Esra Erol 1 Ekim
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.