Esra Elönü: Tecavüzlerin konuşulmasını engelleyemiyorsunuz!'

Partisinde yaşanan taciz ve tecavüzlere sessiz kalan CHP'li Özgür Özel Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ağır hakaretlerde bulundu. Özel'e ağır ifadelerle tepki gösteren Star yazarı Esra Elönü, "Daha büyük sıvayın tecavüzlerin konuşulmasını engelleyemiyorsunuz" dedi.

Partisinin teşkilatlarında yaşanan taciz ve tecavüzlere sessiz kalan CHP'li Özgür Özel Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ağır hakaretlerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'diktatör bozuntusu' ifadelerini kullanan CHP'li Özel'e sosyal medyada #HadsizÖzgürÖzel başlığı ile tepki yağdı.

O etiket altında tepkisini gösteren isimlerden biri de Star yazarı Esra Elönü oldu. Elönü, o görüntüyü paylaşarak "Kes sesini kes. Kapa çeneni !! Gözlük camın böğürmelerinizden buhar yapmış göremiyorsun." dedi.

Elönü, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şu hareketlere bak, beyni köçek eteği gibi yerinde duramıyor. Zilleri de takmış , daha büyük sıvayın tecavüzlerin konuşulmasını engelleyemiyorsunuz"

Esra Elönü: Tecavüzlerin konuşulmasını engelleyemiyorsunuz!' 

 

Esra Elönü: Tecavüzlerin konuşulmasını engelleyemiyorsunuz!' ile ilgili etiketler Özgür Özel Esra Elönü CHP Taciz Tecavüz
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.