Esra Elönü, ödülünü Yasin Börü'ye ithaf etti

2020 Kristal Küre Ödülleri Yılın En İyi Kadın TV Programcısı ödülünü alan yazar Esra Elönü, bu ödülünü Kobani kalkışmasında vahşice katledilen Yasin Börü ile bütün mazlum çocuklara ithaf etti. Elönü'nün duygulandıran davranışı sosyal medyada büyük destek gördü.

Star gazetesi yazarı ve 24 TV'de "Arafta Sorular" ile Polis Radyosu "Açık Büfe" programlarını yapan Esra Elönü başarı yayın hayatına geçtiğimiz günlerde bir ödül daha kattı. 

Elönü, 2020 Kristal Küre Ödülleri Yılın En İyi Kadın TV Programcısı ödülüne layık görüldü. 

Cumhrubaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı törende ödülünü alan Esra Elönü'den alkışlık bir hareket geldi. 

Elönü, aldığı ödülü, HDP ve o dönemki eş başkanı Selahattin Demirtaş'ın çağrıları sonucu başlatılan Kobani kalkışması sırasında hunharca şehit edilen Yasin Börü'ye ithaf etti. 

Esra Elönü bunu sosyal medya hesabından "Yaşı kadar bıçaklanmış balkondan aşağı atılmış , arabayla üstünden geçilmiş , annesinin bebekken öptüğü beninden teşhis edebildiği Şehit Yasin Börü’ye ve bütün mazlum çocuklara ithaf ediyorum.Mazlumu seveni üzmekten , mazlumu üzeni de sevmekten Allah’a sığınan can kardeşlerim" mesajı ile duyurdu.

Esra Elönü, ödülünü Yasin Börü'ye ithaf etti ile ilgili etiketler Esra Elönü yasin börü Kristal Küre Ödülleri Yılın En İyi Kadın TV Programcısı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.