Esra Dermancıoğlu'ndan 'zayıfla' şeklindeki yorumlara göbekli yanıt

Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinde canlandırdığı Mukaddes yenge rolüyle hafızalara kazınan ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan 52 yaşındaki sinema ve dizi oyuncusu Esra Dermancıoğlu, takipçilerinden gelen 'zayıfla' şeklindeki yorumlara espirili bir dille yanıt verdi. Göbeğini açarak poz veren Dermancıoğlu, 'zayıflamayacağım' dedi.

'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinde canlandırdığı 'Mukaddes yenge' rolüyle gönüllerde taht kuran, son olarak Bir Zamanlar Çukurova'da hayat verdiği Behice karakteri ile ekranlarda boy gösteren oyuncu Esra Dermancıoğlu sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor.

'MAKARNA SUYU KOYUN HADİ'

Pandemi sürecinde evinden paylaştığı dans videolarıyla adından söz ettiren Esra Dermancoğlu, kendisine gelen yorumlar karşısında göbeğini açıkta bırakarak verdiği pozu sayfasında paylaştı. Takipçilerinin zayıflamasını söylediği ünlü oyuncu 500 bin takipçili Instagram hesabından yayınladığı pozunun altına ise şu notu düştü:

"Tatloşlar ya ben zayıflamazsam nolur ya? Ayıp etmiş olmazsam bu şekil devam etmek istiyorum… Olmaz mı? #cezanne ressam olur kendisi bilmeyenlere:) belki ben o dönemin kadınıyım! zayıflamayacağım ya! Net! çokta bebeyim pardon da:)) Makarna suyu koyun hadi!"

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

esradermancıoğlu (@esradermancioglu)'in paylaştığı bir gönderi



 

 

 

Esra Dermancıoğlu'ndan 'zayıfla' şeklindeki yorumlara göbekli yanıt ile ilgili etiketler Esra Dermancıoğlu Instagram Sosyal Medya Mukaddes yenge
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.