Esra Dermancıoğlu'ndan olay itiraf! Aradığı erkeğin özelliklerini açıkladı!

Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak Bir Zamanlar Çukurova'da Behice karakterini oynayan güzel oyuncu aradığı sevgilide olması gereken özellikleri açıkladı.

Fatmagül'ün Suçu Ne adlı dizide Mukaddes Yenge karakteri ile şöhret olan ve son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan güzel oyuncu Esra Dermancıoğlu'ndan olay bir itiraf geldi. Aradığı erkekte olması gereken özelikleri açıklayan oyuncuya tepki yağdı.

ESRA DERMANCIOĞLU'NDAN OLAY İTİRAF!

Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, timsahların olduğu bir nehirde ipin üzerinde durmaya çalışan iki sevgilinin videosunu paylaştı.

Esra Dermancıoğlu kimdir? Esra Dermancıoğlu kaç yaşında, nereli, evli mi? Esra  Dermancıoğlu dizileri! - Haberler

Dermancıoğlu paylaşımına "Ben böyle şeyler yapacağım sevgili arıyorum. Erkekler beni durmadan akşam yemeğine götürüp kıl gibi karşılıklı bakışmak istiyorlar" notunu düştü.

Dermancıoğlu bir süre önce yaptığı şu açıklamayla gündeme gelmişti: "Bir erkeğin beni aldatması bana asla bir sorun değil. Bir erkeğin ya da bir kadının birbirini aldatma konusunu asla adalet içine sokmuyorum. Bu başka bir güdü, istemiyordur başka bir şeydir. Bir erkek eşine gidip ‘Ya benim canım başka kadınlar çekiyor’ diyemiyor. Diyemediği için de yalanlara, aldatmalara, arkadan iş çevirmelere başvuruyor.

Esra Dermancıoğlu'nun karantina pişmanlığı: Keşke sevgilimden ayrılmasaydım!

Esra Dermancıoğlu herkesten sır gibi sakladığı eski eşi ve kızıyla paylaştı: Arada bir gel sana makarna yapayım
Geçtiğimiz aylarda eski eşi tarafından aldatıldığını söyleyen 52 yaşındaki oyuncu, şimdiye kadar adını bile açıklamadığı eski eşiyle bir pozunu paylaşmış ve gündem olmuştu.

Esra Dermancıoğlu'ndan olay itiraf! Aradığı erkeğin özelliklerini açıkladı! ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova Esra Dermancıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.