Esra Dermancıoğlu kimdir? Ne iş yapıyor? Kaç yaşında?

Esra Dermancıoğlu, eski eşinin yazlığının iskelesinde yeni sevgilisiyle suyun tadını çıkarırken görütülendi. Peki Esra Dermancıoğlu kimdir? Ne iş yapıyor? Kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Sevgilisiyle tatile çıkan Esra Dermancıoğlu, bunun için eski eşinin evini seçerken, denizin tadını çıkarmayı ihmal etmedi. Esra Dermancıoğlu kimdir? Ne iş yapıyor? Kaç yaşında? Bu soruların yanıtlarını ve ayrıntıları bu haberden öğrenebilirsiniz.

Esra Dermancıoğlu kimdir? Ne iş yapıyor? Kaç yaşında?


'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisindeki "Mukaddes" rolüyle adını Türkiye'ye duyuran başarılı oyuncu Esra Dermancıoğlu, önceki gün Gündoğan'daki eski eşinin yazlığına sevgilisiyle tatile geldi. 3 gün boyunca evinden çıkmayan Dermancıoğlu, son gün Bodrum'un sıcaklarına dayanamayıp, eski eşinin yazlığının iskelesinde yeni sevgilisiyle kendisini Gündoğan'ın serin sularına bıraktı.

 Hayli keyifli görünen sevgililer, denizde şakalaşıp suyun tadını çıkarken, tatilini burada noktalayan oyuncu, yeni iş görüşmeleri için İstanbul'a döndü.

Esra Dermancıoğlu kimdir? Ne iş yapıyor? Kaç yaşında? - Resim : 2

ESRA DERMANCIOĞLU KİMDİR?

7 Aralık 1968 doğumlu Esra Dermancıoğlu, Türk dizi ve sinema oyuncusudur.

Biyografi
Zeynel Abidin Cümbüş'ün torunudur.[kaynak belirtilmeli] Ana eğitimini Pierre Loti lisesinde tamamlayan Dermancıoğlu, daha sonra Franklin College İsviçre'de eğitimini sürdürmüştür. Dermancıoğlu, Şahika Tekand'ın eğitim verdiği Stüdyo Oyuncuları'nda oyunculuk eğitimi ve Derya Alabora'nın konservatuvarında ses dersleri almıştır. Ayrıca yurt dışında da çeşitli dersler almıştır. Oyunculuk kariyerine ise ilk olarak, bir arkadaşının doğum gününde Gülse Birsel'in teklifi ile başlayan Dermancıoğlu, Avrupa Yakası isimli Türk televizyon dizisinin 6. sezonunun 163. bölümünde konuk oyuncu olarak yer almıştır. 2010 yılında ise çekimleri yalnızca bir gün süren Moral Bozukluğu ve 31 isimli filmde rol almıştır. Ayrıca çeşitli televizyon dizilerinde konuk oyuncu olarak rol alan Dermancıoğlu, Fatmagül'ün Suçu Ne? isimli televizyon dizisinde Mukaddes rolü ile kameraların karşısına geçmiş ve tanınır olmuştur. Son olarak, Kadın İşi: Banka Soygunu isimli sinema filminde Dürdane rolünü canlandırmıştır. Eşinden oyuncu olmasını istemediği için boşanan Dermancıoğlu'nun bu evliliğinden bir kızı bulunmaktadır.

Filmografi
Televizyon dizileri
Sen Harikasın, 1. sezon, 2008
Avruya Yakası, 6. sezon, 2009, 163. bölüm, konuk oyuncu
Fatmagül'ün Suçu Ne?, 2010, 2011, Mukaddes yenge
Küçük Hesaplar, 2012
Galip Derviş, 2013, Şükriye "Şuşu" (Konuk Oyuncu), 2013
Doksanlar, 2013, Şükran Tuncay
Sil Baştan, 2014
Serçe Sarayı, 2015, Süla
Muhteşem Yüzyıl: Kösem, 2015, Cennet Hatun
Kırgın Çiçekler, 2016, Zehra Terinci

Sinema filmleri
Ayla, 2017, Sebahat Dilbirliği
Kadın İşi: Banka Soygunu, 2014, Dürdane
Moral Bozukluğu ve 31, 2010, Seksi komşu
Merdiven Baba, 2015, Süheyla

Ödülü
21. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu (Komedi) (Hayalet Dayı)

Esra Dermancıoğlu kimdir? Ne iş yapıyor? Kaç yaşında? ile ilgili etiketler Esra Dermancıoğlu kimdir ne iş yapıyor kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.