Esra Dermancıoğlu da Tarkan'a Sitem Eden Ünlülerden Oldu! Megastar'dan Geri Takip İstiyor

İlginç sosyal medya videoları ile gündeme gelen oyuncu Esra Dermancıoğlu bu kez Megastar Tarkan'a sitem dolu sözler söyledi. Son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde oynayan Dermancıoğlu sosyal medya itirafında da bulundu.

Kaderimin Oyunu dizisinde Zahide karakterini oynayan oyuncu Esra Dermancıoğlu katıldığı bir canlı yayında Tarkan'a sitem etti, sosyal medya itirafında bulundu. Esra Dermancıoğlu Tarkan'a Sitem Etti! Ünlü Oyuncu Megastar'dan Geri Takip İstiyor!

Tarkan'a olan hayranlığını dile getiren başarılı oyuncu, 'Onunla tanışmayı çok isterim. Tarkan’ı sosyal medyadan takip ediyorum. Ara ara ‘Acaba geri takip ediyor mu?’ diye de bakıyorum. Ama sanırım sosyal medya hesabımda mavi tik olmadığı için görünmüyorum' dedi.

"Mavi Tikim Yok Ama Böyle Daha Havalı"

Esra Dermancıoğlu Tarkan'a sitem ettikten sonra sık kullandığı sosyal medya hakkında da konuştu. Güzel oyuncu, "Çok takipçim var ama mavi tikim yok. Ancak bunu daha havalı buluyorum. Siz beni takip edin, pişman olmazsınız" ifadelerini kullandı.

Oyuncu Esra Dermancıoğlu cinsel yönelimini açıkladı

Eğlenceli paylaşımları ile hayranlarıyla iletişim halinde olan Esra Dermancıoğlu son paylaşımı ile de şaşırtı.

"Keşke Yeteneksiz Olsaydım"

Dermancıoğlu, 'Keşke Yeteneksiz Olsaydım' sözleriyle başlayan bir paylaşım yaptı. Takipçilerinden bir kısmı ego kasıyor eleştirilerini yöneltti.

Esra Dermancıoğlu da Tarkan'a Sitem Eden Ünlülerden Oldu! Megastar'dan Geri Takip İstiyor - Resim : 2

Esra Dermancıoğlu da Tarkan'a Sitem Eden Ünlülerden Oldu! Megastar'dan Geri Takip İstiyor ile ilgili etiketler Esra Dermancıoğlu Tarkan sitem
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.