Esra Dermancıoğlu 'aşk' yorumlarına isyan etti!

Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu'nun, kendisi gibi oyuncu Murat Balcı'yla aşk yaşamaya başladığına yönelik iddialar magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Sürpriz aşk iddialarının ardından bir magazin programında yapılan yorumlar, Dermancıoğlu'nu adeta çileden çıkardı.

Birkaç yıl önce evliliğini sonlandıran ve bu evliliğinden Refia adından bir kızı bulunan ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu'nun kendisinden 15 yaş küçük meslektaşı Murat Balcı'yla aşk yaşadığı iddia edilmişti.

Bir magazin programında aşk haberlerine yönelik yapılan, "Balcı çok yakışıklı, nasıl olur da Esra Dermancıoğluyla birlikte olur" şeklindeki yorum Dermancıoğlu'nu çok kızdırdı.

Söz konusu yorumları bir arkadaşının kendisine gösterdiğini söyleyen Dermancıoğlu kızgınlığını şu sözlerle dile getirdi:

"'SEN BİR KADIN DEĞİLSİN' DİYORLAR!"

" Bir fotoğrafı alıyorlar, konuşuyorlar… Diyorlar ki ‘Şimdi beni de konuşturmayın.. Adamın tarzı değil bu kadın’ Adama sorarlar… Kim kimin tarzı olmak istedi de o tarz oluşmadı.

 Aslında alttan alta kadını yerden yere vuruyorlar. Yine diyor ki ‘Ya ben seksüel olarak demiyorum… Onun oyunculuğu iyi’

Yani seni kadınlıktan alıyorlar. Sen bir kadın değilsin. Çünkü neden, burnum böyle değil, dudaklarım böyle değil..

 Böyle bir kadın olmadığım için özür diliyorum hepinizden.. Demeye getiriyorlar ki ‘O çok çirkin erkek çok yakışıklı…Mümkün değil’"

Esra Dermancıoğlu 'aşk' yorumlarına isyan etti! ile ilgili etiketler Esra Dermancıoğlu Aşk Murat Balcı
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.