Esra Bilgiç yeni karakteri ile şova hazırlanıyor! 1939'ların Cumhuriyet kadını Gülfem kimdir?

Oyuncu Esra yeni rol alacağı dizisi Kanunsuz Topraklar'daki karakteri Gülfem ile büyük ses getireceğe benziyor. 1939'ların Cumhuriyet Türkiye'sinde etrafında oldukça hayranlık duyulan Gülfem karakterini canlandıran Esra Bilgiç, son olarak rol aldığı Ramo dizisini unutturacak.

Diriliş Ertuğrul ile başlayan kariyer yolculuğuna Ramo dizisi ile devam eden oyuncu Esra Bilgiç, yeteneklerini sergileyeceği yeni dizisi Kanunsuz Topraklar ile ekrana dönüyor. Başarılı oyuncu, Fox Tv'de bu akşam ilk bölümü yayınlanacak Kanunsuz Topraklar dizisinde 1939'ların Cumhuriyet Türkiye'si kadını Gülfem rolü ile şova hazırlanıyor.

ESRA BİLGİÇ GÜLFEM İLE EKRANA DÖNDÜ!

Fox Tv ekranlarında 29 Eylül akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Kanunsuz Topraklar dizisi 1939'ların Türkiye'sinde geçiyor. Zonguldaklı paşazadelerden olan ailenin biricik kızı olan Gülfem, etrafında hayranlık duyularak sevilen bir kadındır.

Esra Bilgiç'ten 2021 model 'Türkan Şoray' kuralları

Rolünün hakkını verebilmek için yaz boyunca at binme dersi alan Esra Bilgiç'e dizide oyuncu Uğur Güneş eşlik edecek. Geçtiğimiz sezon sona eren Ramo dizisinde yeteneklerinin zirvesine çıkan ve milyonlarca takipçiye kavuşan Bilgiç, yurt dışında da başarıyla ülkemizi temsil etti.

Esra Bilgiç on Twitter: "Dirrilis Ertuğrul esas olarak bir toprak ve adalet  savaşıydı ama bu sefer Kanunsuz Topraklar savaş değil, tatlı bir aşk  hikayesi. 🌹 Yakında Fox'ta! #EsraBilgiç #Kanunsuztopraklar @KanunsuzDizisi  @FOXTurkiye @GoldYapim…

Kanunsuz Topraklar Gülfem'i oynamaktan keyif aldığını zaman zaman yaptığı sosyal medya paylaşımları ile de ifade eden oyuncu, setten fotoğrafları takipçileri ile daha önce paylaşmıştı.

 Kanunsuz Topraklar Gülfem kimdir? Esra Bilgiç kaç yaşında nereli? Diriliş  Ertuğrul Halime hatun kimdir? Esra Bilgiç evli mi? Esra Bilgiç biyografisi

KANUNSUZ TOPRAKLAR KONUSU

Kanunsuz Topraklar dönem dizisinde; 1939 yılında kömür şehri Zonguldak'ta bir kasabada madenci Davut (Uğur Güneş), kardeşleri ve ana-babasıyla mütevazı bir hayat sürmektedir.

Madenin sahibi Paşazade Malik Bey (Murat Daltaban)adında zengin bir adamdır. Yağmurun çok yağdığı bir gün uyarıları dikkate almayan Malik bey yüzünden beklenen olur ve maden çöker.

Davut, bu düzene karşı sesini yükseltmeye karar verir. Malik Bey'in de Davut için hiç beklenmeyen bir teklifi vardır. Malik bey'in kızı Gülfem (Esra Bilgiç) hayatın gerçeklerinden uzak, korunarak büyütülmüştür.

Kanunsuz Topraklar Dizisi Oyuncu Kadrosu Konusu‣ Dizi Oyuncu

Gülfem; ele avuca gelmez, söz dinlemez, hatta kaba-saba bir adam olarak gördüğü Davut'a zamanla içten içe hayranlık duymaya başlar. Malik bey ise kızı Gülfem'i, Ali Gelik (Necip Memili) adında zengin bir maden patronuyla evlendirmeyi düşünmektedir.

Maden işçilerinin kurulu düzene isyanını anlatan bir hikayedir; "Kanunsuz Topraklar"...

KANUNSUZ TOPRAKLAR OYUNCU KADROSU

GÜLFEM - ESRA BİLGİÇ

Kanunsuz Topraklar'ın başrol oyuncusu olan Esra Bilgiç maden şirketi sahibi Malik'in kızı Gülfem'i canlandıracak. Uğur Güneş'in canlandırdığı Davut'la aşk yaşayan Gülfem'in hikayesi çarpıcı sahnelerle ekrana taşınacak.

DAVUT - UĞUR GÜNEŞ
Esra Bilgiç'le başrolde yer alan Uğur Güneş babası maden işçisi olan bir genci canlandırıyor. Davut ve Gülfem karakterleriyle bir araya gelen başarılı ikili merakla bekleniyor.

ALİ GEDİK - NECİP MEMİLLİ
Necip Memili Kanunsuz Topraklar'ın önemli rollerinden biri olan Ali Gedik karakteriyle ekranda olacak. Ali Gedik bir maden patronudur.

MALİK - MURAT DALTABAN
Gülfem, Behice ve Fikriye'nin babası. Bir maden şirketi sahibini canlandırcak Murat Daltaban Kanunsuz Topraklar'da Malik karakteriyle ekranda olacak.

YAVUZ - KAAN TAŞANER
Malik'in avukatı Yavuz karakteri başarılı oyuncu Kaan Taşaner tarafından canlandırılacak.

BEHİCE VE FİKRİYE / EYLÜL SU SAPAN - SERDEM PAÇAL
Gülfem'in kız kardeşleri olan Behice ve Fikriye Malik'in kızları olarak Kanunsuz Topraklar'da yer alıyor. Behice karakteri Eylül Su Sapan, Fikriye karakteri ise Serdem Paçal tarafından canlandırılacak.

TAHİR - ALİ ERKAZAN
Davut'un babası olan Tahir aynı zamanda bir maden işçisidir. Ali Erkazan Tahir karakteriyle ekranda olacak.

FATMA - MİNE TEBER
Usta oyuncu Mine Teber de Kanunsuz Topraklar kadrosunda. Davut'un annesi ve Tahir'in eşi olarak seyirci karşısına çıkacak. Haberler.com haberini okuyorsunuz. Haber kaldığı yerden devam ediyor.

CEMAL - DOĞAÇ YILDIZ
Davut'un kardeşi Tahir ve Fatma'nın oğlu olarak ekrana gelecek Doğaç Yıldız Cemal karakterini canlandıracak.

EYÜP - ONUR KAYA
Davut ve Cemal'in kardeşi olan Eyüp ise Onur Kaya tarafından canlandırılacak.

ASUDE - EZGİ ÇELİK
Kanunsuz Topraklar'da Asude karakteri ise başarılı sanatçı Ezgi Çelik'e emanet. Ezgi Çelik Kanunsuz Topraklar'da bir şarkıcıyı canlandıracak.

Esra Bilgiç yeni karakteri ile şova hazırlanıyor! 1939'ların Cumhuriyet kadını Gülfem kimdir? ile ilgili etiketler Fox TV Esra Bilgiç kanunsuz topraklar gülfem kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.