Esra Bilgiç, Süslü Korkuluk dizisinden kovuldu mu? İşte ilk açıklama

Esra Bilgiç'in, Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı Süslü Korkuluk dizisinin kadrosundan çıkartıldığı iddia edilmişti. Dizide kriz çıkarttığı ve kaprisleri nedeniyle kovulduğu iddia edilen Esra Bilgiç hakkında ortaya atılan iddialara sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. Bilgiç, konu ile ilgili ''İmza atmadığım yani resmi olarak kadrosunda bulunmadığım bir projeden sözleşme şartlarına uygun bulmadığım için çekildim.'' dedi.

Çağatay Ulusoy’un partneri olarak Süslü Korkuluk dizisine dahil olan Esra Bilgiç'in dizi kadrosundan çıkartıldığı iddia edildi. Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ konu ile ilgili bir yazı kaleme aldı.


YAPIMCININ ESRA BİLGİÇ'İ KADRODAN ÇIKARTTIĞI İDDİASI

Üstündağ, Esra Bilgiç ile ilgili köşesinde şu ifadelere yer verdi:

''Çağatay Ulusoy’un başrolü olduğu 'Süslü Korkuluk' dizisinde Esra Bilgiç partneri olmuştu. Bugün sete çıkacak olan Esra Bilgiç çıkarttığı kriz yüzünden kadrodan çıkartıldı ve onun olmadığı sahneler ile çekimler devam ediyor. Nedeni ise son dakikada anlaşılan şartlardan farklı talepleri ve kaprisleri ile iş başlamadan sıkıntı yaratmaya başlamış. Esra Bilgiç’in menajeri dün akşam yapımcıyı arayarak sete başlamadan 2 defa zam istediği uzun konuşmalar sonrasında yapımcının ise Esra Bilgiç’i kadrodan çıkarttığını öğrendim.''

Esra Bilgiç, Süslü Korkuluk dizisinden kovuldu mu? İşte ilk açıklama


ESRA BİLGİÇ: PROJEDEN ÇEKİLDİM

Esra Bilgiç, hakkında ortaya atılan iddiaların ardından Instagram sayfasından bir açıklama yayınladı. Esra Bilgiç, Süslü Korkuluk dizisinde yer almamasıyla ilgili şunları söyledi:

"Önüme koyulan her teklife evet demek, şartları bana uymayan sözleşmelere imza atmak zorunda değilim. Zaten imza atmadığım, yani resmi olarak kadrosunda bulunmadığım bir projeden sözleşme şartlarını uygun bulmadığım için çekildim. Bir hukuk fakültesi öğrencisi olarak altına imza atacağım her sözleşmeyi ayrıca önemsiyorum. Bu kararımın tüm oyuncu arkadaşlarıma ve değerli büyüklerime cesaret vermesini temenni ederim. Sevgiler, Esra."

Esra Bilgiç, Süslü Korkuluk dizisinden kovuldu mu? İşte ilk açıklama - Resim : 2

Esra Bilgiç, Süslü Korkuluk dizisinden kovuldu mu? İşte ilk açıklama ile ilgili etiketler Çağatay Ulusoy Esra Bilgiç Süslü Korkuluk
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.