Esra Bilgiç Şu Dağlarda Kar Olsaydım izle! Ramo'nun Sibel'inden müthiş türkü performansı!

SHOW TV'nin sevilen dizisi Ramo bu akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizide Sibel karakterini canlandıran Esra Bilgiç'in türkü söylediği sahne ise sosyal medyada çok konuşuldu. Ahmet Kaya, Müslüm Gürses gibi sanatçılardan dinlediğimiz Şu Dağlarda Kar Olsaydım türküsünü Esra Bilgiç seslendirdi.

Ramo'nun Sibel'i Esra Bilgiç, dizinin yayınlanan son bölümünde türkü performansıyla izleyiciyi adeta mest etti. Şu Dağlarda Kar Olsaydım isimli türküyü söylediği sahne sosyal medyada gecenin en çok konuşulan olayı oldu.

Ünlü oyuncu Esra Bilgiç söylediği şarkıyla sosyal medyayı salladı. Show Tv’de cuma günleri yayınlanan Ramo dizisinde Sibel karakterine hayat veren Esra Bilgiç oyunculuğunun yanı sıra sesinin de güzel olduğunu izleyicilere gösterdi. Bilgiç, Ramo’nun yayınlanan son bölümünde “Dağlarda Kar Olsaydım” türküsünü seslendirdi.

 Ramo'nun Sibel'i Esra Bilgiç'in türkü performansı izleyicileri mest etti! Meğer ne yetenekliymiş...

Esra Bilgiç’in Ramo dizisindeki türkü performansı izleyicileri kendisine hayran bıraktı. Sosyal medyada adından birçok olumlu yorumla bahsedilen Bilgiç “Oyunculuğu kadar sesi de güzelmiş” dedirmeyi başardı.

 

Esra Bilgiç Şu Dağlarda Kar Olsaydım izle! Ramo'nun Sibel'inden müthiş türkü performansı! ile ilgili etiketler Ramo

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.