Esra Bilgiç Ramo'dan ayrıldı mı?

Show TV'nin sevilen dizisi Ramo 31. son bölümüyle nefesleri kesti. Ramo'da düğündeki saldırıdan ağır yaralı olarak kurtulan Sibel bu defa hastanede saldırıya uğradı.

Başrollerini Murat Yıldırım, Esra Bilgiç ve İlker Aksum'un paylaştığı Ramo dizisi 5 Şubat Cuma akşamı 31. bölümüyle ekrana geldi. Ramo son bölümde düğüne yapılan silahlı saldırıda ağır yaralanan Sibel hastanede tedavi altına alındı. Ancak hastanede yaralı durumda yatan Sibel’e büyük bir tuzak kuruldu. Hemşire ve hasta bakı kılığında odaya giren iki kişi Sibel’i bayılttıktan sonra odaya bomba koydu. Ramo ve Gizem odaya yaklaşırken ise bomba patladı.

SİBEL'İN MEZARINDA GÖZYAŞI DÖKTÜ

Sibel'in odası alevler içinde kalırken Ramo ise büyük bir yıkım yaşadı. İtfaiyenin söndürdüğü yangının ardından ise Ramo odada Sibel'in yüzünü buldu. Ramo'nın son bölüm final sahnesinde ise patlama sonrası canından çok sevdiği insanı kaybetmenin şokunu yaşayan

Ramo, Sibel'in mezarı başında gözyaşı döktü.

Esra Bilgiç Ramo'dan ayrıldı mı?

"RAMO'DAN AYRILMIYORUM" DEMİŞTİ

Ramo'da Sibel karakterine hayat veren Esra Bilgiç, geçtiğimiz haftalarda diziden ayrılacağına ilişkin çıkan iddialara cevap vererek "Arkadaşlar Ramo'dan ayrılmıyorum. Sevgiler" demişti. Dizinin finalinde, Ramo'nun Sibel'in mezarının başında ağlaması, 'Sibel öldü' iddialarını güçlendirdi.

Ancak Esra Bilgiç'in sosyal medya hesaplarından veda mesajı paylaşmaması dikkat çekti. Ramo'nun resmi hesaplarından da Sibel rolündeki Esra Bilgiç'le ilgili veda mesajı da paylaşılmadı. Ancak daha önce diziye veda eden Yiğit Özşener ve Olgun Şimşek için resmi hesaplardan veda paylaşımları yapılmıştı. Sosyal medyada ise Sibel'in ölmediği ve düşmanları tarafından kaçırıldığı iddiaları da ortaya atıldı.

 

 

 

Esra Bilgiç Ramo'dan ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Murat Yıldırım Esra Bilgiç Ramo
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.