Esra Albayrak için kim Ne dedi? Canan Kaftancıoğlu'nun Esra Albayrak paylaşımı çok konuşuldu!

Esra Albayrak için Kim ne mesaj verdi? Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak dördüncü çocukları Hamza Salih'i dünyaya getirdi. Sosyal medyada Esra Albayrak için çirkin, ahlaksız paylaşım yapan Ercan Bozdağ gözaltına alındı. Tüm siyaset dünyası ise Esra Albayrak için mesaj yayınladı. Canan Kaftancıoğlu'nun Esra Albayrak paylaşımı ise çok konuşuldu! İşte Esra Albayrak mesajları ve detaylar haberimizde...

Esra Albayrak için Kim Ne dedi? Sosyal medyada kendisine yönelik çirkin, ahlaksızca paylaşımlar sonrası Esra Albayrak için destek adeta çığ gibi büyüdü. Yeni bebek dünyaya getiren ve sosyal medyada paylaşılan Esra Albayrak'a yönelik hakaretler eden Ercan Bozdağ tutuklanırken siyaset dünyası da Esra Albayrak için mesajlar yayınladı. Canan Kaftancıoğlu'nun Esra Albayrak paylaşımı ise çok konuşuldu!

 ESRA ALBAYRAK İÇİN KİM HANGİ MESAJI PAYLAŞTI?

Hazine Bakanı Berat Albayrak'ın paylaşımı sonrası hakaret içerikli mesajlar gelmesi üzerine Adalet Bakanlığı harekete geçiti. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ise twitter hesabından bir paylaşım yaptı.

Esra Albayrak için kim Ne dedi? Canan Kaftancıoğlu'nun Esra Albayrak paylaşımı çok konuşuldu!

MUHARREM İNCE VE MANSUR YAVAŞ, ALBAYRAK’A DESTEK ÇIKTI

Bakan Albayrak’a yönelik çirkin ifadelere her kesimden tepki geldi. Eski CHP Yalova milletvekili Muharrem İnce, “Sosyal medyada Esra Albayrak'a yönelik yapılan paylaşım ahlaksızlıktır. Bu tür paylaşımlar ister Başak Demirtaş'a yapılsın, ister Esra Albayrak'a yapılsın, kime yapılırsa yapılsın karşı çıkmalıyız, kınamalıyız, yapanı da cezalandırmalıyız” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Esra Albayrak için kim Ne dedi? Canan Kaftancıoğlu'nun Esra Albayrak paylaşımı çok konuşuldu! - Resim : 2

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş ise, “Kadınlara yönelik her türlü saldırının karşısında olacağımızı daha önce de belirtmiştik. Sayın Esra Erdoğan Albayrak'a yönelik ahlak dışı söylemleri ve çirkin ithamları kınıyorum. Allah evlatlarını güle güle büyütmeyi nasip etsin” dedi.

Esra Albayrak için kim Ne dedi? Canan Kaftancıoğlu'nun Esra Albayrak paylaşımı çok konuşuldu! - Resim : 3

CHP’Lİ ERDOĞDU: ÇİRKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞMAK ÇÜRÜMÜŞLÜKTÜR

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, Esra – Berat Albayrak çiftini yeni doğan bebekleri dolayısıyla tebrik ederek, “Bir bebeğin dünyaya gelişi gibi duru bir olayın çirkinleştirilmeye çalışılmasını çürümüşlük olarak görüyorum” ifadelerini kullandı.

Esra Albayrak için kim Ne dedi? Canan Kaftancıoğlu'nun Esra Albayrak paylaşımı çok konuşuldu! - Resim : 4

ALTUN: ORGANİZE SALDIRI VE HAKARET FURYASI

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, yaşanan olaya ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

* Sayın Bakanımız Berat Albayrak'ı ve eşi Esra Albayrak Hanımefendi'yi dün gece dünyaya gelen yeni yavruları vesilesiyle tebrik ediyorum. Hamza Salih'in ailesi, vatanı ve milleti için hayırlı bir evlat olmasını Cenab-ı Allah'tan diliyorum.

* Bu güzel haber karşısında bile, insanlıktan nasibini almamış bir güruh, anneliğin kutsiyetini ve çocukluğun masumiyetini hiçe sayarak organize bir saldırı ve hakaret furyası başlattı. Bu tavrı esefle kınıyor, şiddetle lanetliyorum.

* Vicdan ve ahlaktan yoksun bu arsızlığın manevi, kültürel ve toplumsal değerlerimiz içerisinde asla yeri yoktur. Bu örgütlü ahlaksızlığa karşı tepkisiz kalanların riyakarlığını da görmezden gelemeyiz.

* İkiyüzlülüğü ve ahlaksızlığı zihniyetlerinin bir parçası haline getirenlere karşı biz hakikatin ve ahlakın tarafı olmayı sürdüreceğiz. Kimse hakarete uğramasın, kimsenin izzeti hedef alınmasın diye daha çok mücadele edeceğiz.

 Esra Albayrak için kim Ne dedi? Canan Kaftancıoğlu'nun Esra Albayrak paylaşımı çok konuşuldu! - Resim : 5

AKŞENER: SİYASETE EŞLERİN, TORUNLARIN ÖZNE YAPILMASI AYIPTIR

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener siyasete eşlerin, çocukların, torunların özne yapılmasının ayıp ve ahlaksızlık olduğunu belirterek, “Böyle siyaset olmaz, böyle insanlık olmaz. Esra Hanım’ı yeniden anne olmasından ötürü tebrik ediyorum. Allah kendisine, vatanına milletine hayırlı bir evlat yetiştirmeyi nasip etsin” ifadelerine yer verdi.

Esra Albayrak için kim Ne dedi? Canan Kaftancıoğlu'nun Esra Albayrak paylaşımı çok konuşuldu! - Resim : 6

AKP’Lİ KAYA: MİLLETİMİZİ SES YÜKSELTMEYE DAVET EDİYORUM

“İnsanlığınız, haysiyetiniz, insafınız nerede?” diye soran AKP Genel Başkan Yardımcısı Betül Sayan Kaya ise, “Yeni doğmuş bir bebek ve lohusa annesine böyle aşağılıkça saldırmak nasıl bir ahlaksızlıktır? Milletimizi, Esra Albayrak Hanımefendi’ye yapılan ahlaksızlığa karşı sesini yükseltmeye davet ediyorum” dedi.

Esra Albayrak için kim Ne dedi? Canan Kaftancıoğlu'nun Esra Albayrak paylaşımı çok konuşuldu! - Resim : 7

"ANNE VE BABALAR SADECE TEBRİK EDİLİR"

Faik Öztrak: Esra ve Berat Albayrak çiftini yeni dünyaya gelen bebekleri için kutluyoruz. Allah evlatlarını analı, babalı büyütsün. Bu ülkenin örf ve adetlerinde yeni doğan bebekler için anne ve babalar sadece tebrik edilir. Kötü söz asla söylenmez.

Ali Babacan: Esra Albayrak'a yeni doğmuş evladı üzerinden çirkin ifadelerde bulunanlar, hastalıklı bir zihniyetin ürünüdür. Daha önce de Başak Demirtaş'a benzeri yapılmıştı. Kadınlar, canınız istediği zaman hakaret edebileceğiniz, onurlarıyla oynayabileceğiniz varlıklar değildir.

Ahmet Davutoğlu: Sayın Esra Albayrak'a ve yeni doğan bebeğine yönelik sosyal medyada paylaşılan çirkin ifadeleri şiddetle kınıyorum. Her zaman söylediğimiz gibi kadın onuru ve aile kutsalımızdır, dokunulamaz. Esra Hanım'ı tebrik eder, bebeğe hayırlı ömür dilerim.

Temel Karamollaoğlu: Bugün ülke olarak yine birileri adına utandık! Esra Albayrak Hanımefendi'ye yapılan ahlaksızlık kabul edilemez; kime kimden gelirse gelsin, her türlü ahlaksızlığın karşısındayız. Esra ve Berat Albayrak çiftinin yeni doğan evlatlarına sağlıklı ve hayırlı ömürler diliyorum.

CANAN KAFTANCIOĞLU ESRA ALBAYRAK İÇİN NE DEDİ?

Esra Albayrak için kim Ne dedi? Canan Kaftancıoğlu'nun Esra Albayrak paylaşımı çok konuşuldu! - Resim : 8

BİR DESTEK DE BAŞAK DEMİRTAŞ'TAN


Başak Demirtaş: Esra Albayrak'a yönelik çirkin ifadeler sarf edilmesini kınıyorum. Kadınlara yönelik bu saldırganlığa karşı hep birlikte mücadele etmeliyiz. Esra Hanım'ın yeni çocuğunun doğumunu da tebrik ediyorum. Allah analı babalı büyütsün. Demokrasinin ve barışın olduğu bir ülkede yaşasın.

Ece Üner: C. Meriç'in "Türkiye'de sağcı solcu ilerici gerici yoktur namuslu ve namussuz insanlar vardır"sözünü söylediğimde linç yemiştim.Hatırlatıyorum!Bir siyasetçiyi sevmeyebilirsiniz ama onun karısına dil uzatmak namussuzluktur! Bu, Başak Demirtaş için de Esra Albayrak için de geçerli!

 

 

 

Esra Albayrak için kim Ne dedi? Canan Kaftancıoğlu'nun Esra Albayrak paylaşımı çok konuşuldu! ile ilgili etiketler Berat Albayrak Esra Albayrak mesajlar kim ne dedi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.