Esnafa hibe desteği Resmi Gazete’de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, esnaf ile sanatkarlara koronavirüs salgını nedeniyle verilecek hibe desteğini müjdelemişti. İki ayrı gruba yönelik destek kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Esnaf ile sanatkarlara koronavirüs salgını nedeniyle verilecek hibe desteğini içeren karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı.

Kararda, koronavirüs salgını nedeniyle esnaf ve sanatkarlar ile gerçek kişi tacirlere verilecek hibe desteğinin usul ve esasları yayımlandı. Buna göre; hibe desteği tek seferde ödenmek üzere ekonomik faaliyet konuları Bakanlık tarafından belirlenecek iki ayrı grup için 5 bin TL ve 3 bin TL olacak. Hibe desteğinden 17 Mayıs 2021 tarihinden itibaren gelir vergisi mükellefiyeti olan esnaf ve sanatkarlar ile gerçek tacirler esas faaliyet konuları üzerinden yararlanabilecek.

Esnafa hibe desteği Resmi Gazete’de ile ilgili etiketler esnaf Resmi Gazete sanaatkar hibe desteği koronavirüs salgını
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.