Esnafa 1000 TL destek ne zaman hesaplara yatacak? Gelir kaybı desteği başvurusu nasıl yapılır?

Ramazan Bayramının hemen öncesinde esnafa gelir kaybı desteği olan 1000 TL’nin ne zaman hesaplara yatacağı konusunda dikkatler Mayıs ayına çevrildi. Peki, gelir kaybı desteği ne zaman yatacak?

Ramazan Bayramının hemen öncesinde emekli ikramiyelerinin ödenmesi sonrasında esnafta gelir kaybı desteği ödemeleri konusunda araştırmalarına başladı. Yasal olarak belirlenen tutarda gelir kaybı desteği alan binlerce vatandaş, Mayıs ayı içerisinde gerçekleştirilecek ödemelere odaklandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından esnafa destek paketi kapsamında gelir kaybı ve kira desteği süresinin uzatıldığını daha önceden duyurmuştu. Salgının faaliyetlerini olumsuz etkilediği esnaflara yapılan aylık 1000 TL gelir desteği 750 ve 500 lira arasındaki kira desteğinin süresinde de uzatmaya gidildi.

ESNAFA 1000 TL DESTEK NE ZAMAN ÖDENECEK?

Ödemelerin ne zaman yapılacağına dair henüz net bir bilgi yok. Bu kapsamda bilgiler geldikçe haberimizde yer vereceğiz.

Destek başvuruları e-Devlet üzerinden yapılabiliyor. Gerekli bilgilerin girilmesinin ardından başvuruların durumu ve sonuçları hakkında bilgi ise www.turkiye.gov.tr adresinden öğrenilebilecek.

Destek başvuruları e Devlet sayfası üzerinden gerçekleştiriliyor. Gereli bilgilerin girilmesinin ardından başvuruların durumu ve sonuçları hakkında bilgi ise www.turkiye.gov.tr adresinden öğrenilebilecek.

Esnafa 1000 TL destek ne zaman hesaplara yatacak? Gelir kaybı desteği başvurusu nasıl yapılır? ile ilgili etiketler esnaf yardım gelir kaybı desteği
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.