Esnaf kepenk indirirken otellerde hal böyle!

Koronavirüs tedbirleri kapsamında kepek indirmek zorunda kalan esnaflar vakaların düşmesiyle normale dönmeyi beklerken, otellerden pes dedirten görüntüler gelmeye devam ediyor. Antalya'daki bir otelin disko bölümünde çekilen görüntülerde, eğlenceye giden insanlarda ne maske ne de sosyal mesafe olduğu görüldü.

İçişleri Bakanlığının yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında otellerde canlı müzik kısıtlaması getirmesine rağmen Muratpaşa ilçesi Lara bölgesindeki bir otel, kısıtlamayı ihlal edip diskoyu müşterilerine açtı.

Diskoya inen otel müşterileri sosyal mesafe ve maske kurallarını hiçe sayıp saatlerce eğlendi. Otelde müşterisi olduğu değerlendirilen bir kişi ise tepkisini cep telefonu kamerasıyla diskoyu görüntüleyerek dile getirdi.

"FARKLI BİR GEZEGENDE YAŞIYORLAR"

Görüntüleri çeken kişi, “Maske yok, mesafe yok, burada virüs yok, farklı bir gezegende yaşıyorlar” diyerek tepkisini gösterdi.

Esnaf kepenk indirirken otellerde hal böyle!

SADECE GARSONLARDA MASKE VAR

Pistte dans edenlerin ve stanttaki kişilerin sosyal mesafesiz oturmaları da görüntülere yansıdı.

Diskoda sadece görev yapan garsonların maske taktığı görüldü. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler tepki çekti. (İHA)

Esnaf kepenk indirirken otellerde hal böyle! ile ilgili etiketler Antalya otel dans disko

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.