Esma Soysal kimdir? Oğuzhan Uğur’un sevgilisi mi? Esma Soysal kaç yaşında?

Esma Soysal, Instagram'da romantik bir paylaşım yaptı. Soysal, müzisyen ve oyuncu Oğuzhan Uğur ile bir fotoğrafını sosyal medyada yayınladı. Esma Soysal kimdir? Oğuzhan Uğur’un sevgilisi mi? Esma Soysal kaç yaşında? İkili ile ilgili detaylı bilgiler haberimizde...

Oğuzhan Uğur ile Esma Soysal'ın romantik fotoğrafı sosyal medyada büyük ilgi görürken tartışmaları da beraberinde getirdi. Bir grup sosyal medya kullanıcısı, Oğuzhan Uğur ve Esma Soysal'ın sevgili olduğunu düşünürken, bazıları da yeni bir proje için çekilen bir fotoğraf olabileceği ihtimali üzerinde durdu. Esma Soysal kimdir? Oğuzhan Uğur’un sevgilisi mi? Esma Soysal kaç yaşında? İkili hakkındaki bilgiler haberimizde bulunuyor.

Esma Soysal kimdir? Oğuzhan Uğur’un sevgilisi mi? Esma Soysal kaç yaşında?

ESMA SOYSAL KİMDİR?
1996 yılında İstanbul’da doğan Esma Soysal, aslen Tokatlı'dır.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi, Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi gibi kurumlardan oyunculuk eğitimi aldı. Reklam filmlerinde rol alarak oyunculuğa adım atan Esma Soysal, “Adını Sen Koy” ve “Kurtlar Vadisi” dizilerinde oynadı. Yönetmenliğini Alper Mestçi’nin üstlendiği korku filmi “Üç Harfliler: Beddua” filmi ile ilk beyaz perde deneyimini yaşadı.

Esma Soysal kimdir? Oğuzhan Uğur’un sevgilisi mi? Esma Soysal kaç yaşında? - Resim : 2

OĞUZHAN UĞUR KİMDİR?
Oğuzhan Uğur, 29 Ocak 1984 doğumlu Türk müzisyen, film yönetmeni ve senaristtir.

Oğuzhan Uğur, Ankara'da dünyaya gelmiştir. Youtube'da yayınladığı kısa videolarla kendisine küçük bir kitle edinen Uğur, 2011 yılında vizyona giren Ağır Abi isimli filmin yönetmenliğini ve senaristliğini yapmıştır. 2012 yılında ise Çok Şükür isimli ilk stüdyo albümünü yayınlamıştır. Ardından çeşitli single albümler ve şarkılarına çektiği video klipler ile geniş bir kitleye ulaşmayı başaran Oğuzhan Uğur, Murat Dalkılıç'ın Leyla isimli parçasına çekilen video klibin yönetmenliğini üstlenmiştir. İkili daha sonra birlikte Mağlubiyet isimli bir düet parça da çıkarmıştır.

Esma Soysal kimdir? Oğuzhan Uğur’un sevgilisi mi? Esma Soysal kaç yaşında? - Resim : 3

Filmografi
2011 Ağır Abi Yönetmen, senarist
2015 Pişt
2016 Bizans Oyunları

Diskografi
Albümler
Çok Şükür (2012)

Single albümler
Terbiyesizim (2012)
Panpa (2012)
Birinci Vazife (2013)
İstemiyorum (2013)
Sağ Salim (2014)
Bal Prensesi (2014)
Dengi Dengine feat. Ege Çubukçu (2014)
Biyolojik Unsur (2015)
Mağlubiyet (2016)
Madım Mı? (2016)
Kıskanç (2016)

Esma Soysal kimdir? Oğuzhan Uğur’un sevgilisi mi? Esma Soysal kaç yaşında? ile ilgili etiketler Oğuzhan Uğur esma soysal kimdir kaç yaşında sevgilisi mi
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.