Eşkıya'nın Ünal'ından Deniz Çakır yorumu!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ünal karakterini canlandıran Tarık Ünlüoğlu, Deniz Çakır'ın diziden ayrılmasıyla ilgili konuştu.

Usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu, önceki gün hayat arkadaşı Gülenay Kalkan ile Atatürk Havalimanı'nda objektiflere yansıdı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Ünal'ı Tarık Ünlüoğlu, Bayram tatili için Kıbrıs’ı tercih eden isimler arasındaydı. Eşi Gülenay Kalkan ile önceki akşam Atatürk Havalimanı dış hatlar terminalinde valizleri ile görüntülenen çift oldukça mutluydu.

Eşkıya'nın Ünal'ından Deniz Çakır yorumu!

‘'HAYIRLISI OLSUN"

 Usta oyuncu ayak üstü kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Yani sezon için olumlu cevaplar veren Ünlüoğlu, Deniz Çakır’ın diziden ayrıldığına yönelik sorulara ‘'Hayırlısı olsun yeni sezonda yeni isimler gelebilir bekleyelim hep birlikte görelim'' açıklamasını yaptıktan sonra valizleriyle tatil pozunu vererek uçağın yolunu tuttu.

Eşkıya'nın Ünal'ından Deniz Çakır yorumu! ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Deniz Çakır EDHO ünal Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.